Profielfoto van
Instructeur

OnlineMuziekCursus

Piano, Zangles, Gitaar, Drummen

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met onlinemuziekcursus

De online Muziekschool bestaat ui vier docenten die gedreven zijn om uit iedereen iets muzikaals te halen. In 20 video's van hoge kwaliteit leer je stap voor stap jouw muzikale talent te ontplooien. Bij de online muziek school krijg je zangles van Mirjam, drumles van Nick, gitaarles van Rogier of pianoles van Elize. Stuk voor stuk professionals met veel ervaring in de muziekwereld.

onlinemuziekcursus geeft les over deze onderwerpen

Drummen Muziek Piano Spelen Vrije Tijd Zingen

Cursussen

 • Online Drumcursus

  49
  4
  48

  Altijd al willen leren drummen maar nooit de stap genomen? Misschien vind je privéles te duur of heb je door jouw drukke bestaan weinig tijd voor privéles? Dan heb ik de ideale oplossing voor jou.

 • Online Zangcursus

  29
  2
  188

  Ontdek hoe jij zonder enige ervaring in slechts 20 weken jouw vrienden en familie kunt verassen met jouw unieke zangstem en het beheersen van de wereldberoemde Complete Vocal Technique methode. Het is natuurlijk fantastisch, als je droom is om een professionele zanger/zangeres te worden en net zo bekend te worden als Miley Cyrus, Nick en Simon, Rihanna en Michael Bublé. Maar ook zingen voor jezelf en in het algemeen is een super ervaring.

 • Online Cursus Piano Leren Spelen

  49
  3
  318

  Deze online piano cursus bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en 20 video’s van hoge kwaliteit die je op elk gewenst apparaat kan bekijken. In de video’s en lesmateriaal leer ik jou stap voor stap de vele onderdelen van piano/keyboard spelen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.