Piano Spelen Cursussen

Leer piano spelen en ontwikkel je pianovirtuositeit met onze cursussen op Soofos. Geschikt voor beginners en gevorderden. Start vandaag nog!

  • Online Cursus Piano Leren Spelen

    Oorspronkelijke prijs was: €70.Huidige prijs is: €49.
    3
    321

    Deze online piano cursus bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en 20 video’s van hoge kwaliteit die je op elk gewenst apparaat kan bekijken. In de video’s en lesmateriaal leer ik jou stap voor stap de vele onderdelen van piano/keyboard spelen.

Pianolessen voor beginners en gevorderden

Wil je graag piano leren spelen of je pianospel naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen over piano spelen bieden zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid om hun pianotechnieken te verbeteren en te genieten van prachtige pianomuziek.

Leer verschillende pianotechnieken

Onze pianolessen zijn ontworpen om je stap voor stap te begeleiden in het leren van verschillende pianotechnieken. Of je nu nog nooit eerder een piano hebt aangeraakt of al enige ervaring hebt, onze cursussen passen zich aan jouw niveau aan. Van het leren van de basisprincipes van het pianospel tot het ontwikkelen van geavanceerde technieken, onze ervaren docenten staan klaar om je te helpen groeien.

Ontdek de wereld van pianomuziek

Pianomuziek is prachtig en veelzijdig. Met onze cursussen kun je kennismaken met verschillende muziekstijlen en genres, zoals klassiek, jazz, pop en nog veel meer. Leer bekende pianostukken spelen en ontwikkel je eigen unieke stijl. Of je nu droomt van het spelen van meeslepende melodieën of het creëren van je eigen composities, onze cursussen bieden de inspiratie en begeleiding die je nodig hebt.

Wil je je pianospel naar een hoger niveau tillen en streven naar pianovirtuositeit? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen en op je eigen tempo leren. Waar wacht je nog op? Ontdek de magie van het piano spelen en schrijf je in voor een cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Piano Spelen

Blogs over Piano Spelen

Lees over de beste manieren om piano te leren spelen

Wat is de beste manier om piano te leren spelen?

Het bespelen van een instrument is voor vrijwel iedereen weggelegd. Heb je geen gevoel voor ritme? Geen zorgen, door een instrument te leren bespelen, krijg…

3 september 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.