Online Zangcursus

Ontdek gezond stemgebruik met zangles! Leer de juiste zangtechnieken om pijn, ademhalingsproblemen en keelklachten te vermijden. Deze online cursus biedt 5 videolessen voor een leven lang zingplezier!
 • Beginner
 • 5 Lessen
 • 47min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer zingen aan de hand van duidelijke videolessen.
 • Leer het meeste uit jouw stem te halen.
 • Leer je eigen stem te vinden op een gezonde manier.
 • Leer ontspannen en je ware stem te gebruiken.

Wat houdt deze online zangcursus in?

Ga aan de slag met online zangles wanneer jij maar wilt en waar het jou uitkomt. Je kunt de lessen zo vaak als je wilt herhalen, zodat je een echte professionele zanger wordt! De zangcursus bestaat uit vijf lessen, waarin alle zangtechnieken aan bod komen, inclusief zangoefeningen.

De zangles wordt gegeven door Nienke. Nienke is een ervaren zangdocent, opgeleid door zangleraar Rob van Surksum. Ze heeft verschillende stijlen gezongen, maar zingt nu voornamelijk populair klassiek en Symfonische Rock/Metal. Al ruim tien jaar geeft Nienke zangles in verschillende stijlen. Ze weet dan ook precies hoe ze het beste uit haar leerlingen kan halen. Nu kan je deze zanglessen dus ook online volgen! Wel zo makkelijk.

Dit ga je leren in deze muzikale cursus:

Open keel: voor het ontspannen zingen en het halen van hoge noten

 Open mondstand: voor volume, ronde klank en is de basis stand tijdens het zingen

 Borst en kopstem: Hoe werken je stembanden en hoe gebruik ik deze gezond (stembreuk)

 Articulatie en ademhaling: Hoe blijf ik verstaanbaar en gebruik ik mijn lucht goed

 Interpretatie en gevoel: Hoe maak ik een nummer eigen met timing en dynamiek en zing ik vanuit het gevoel.

Waarom deze online zanglessen volgen?

Nienke gebruikt natuurlijke zangtechnieken (geen twang, curbing, resonans, Neutral, curbing, overdrive, edge, etc), omdat je met haar methode alles kunt bereiken met je stem wat je nodig hebt en wat bij jou past. Dit is de natuurlijke manier van zingen waarbij je je echte eigen stem leert kennen en interpretatie van een nummer afhankelijk is van je eigen emotie waardoor deze je zang elke keer uniek maakt en je publiek raakt. Nienke kan je verzekeren dat je met volle verbazing je eigen stem zal leren kennen en dat de natuurlijk manier van zingen dé manier is. Waarschijnlijk doe je zelfs veel te veel! Kom dus ontdekken hoe je werkelijk ontspannen alles kunt zingen met jouw eigen unieke stem welke je niet zal teleurstellen.

Meedoen met de Voice of Holland of Nederland Zingt, of wil je al die nieuwe hits echt mooi mee kunnen zingen? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Over de instructeur

Nienke is gefascineerd van muziek en zingen in het bijzonder. Daarom heeft ze haar eigen muziek school "De Muziek Studio" opgericht. Hier geeft ze les om op de juiste manier te zingen. Om goed te leren zingen nog toegankelijker te maken heeft ze ook een online cursus ontwikkeld en geeft ze de mogelijkheid zanglessen bij haar te volgen via skype!

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  5
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik heb heel veel geleerd van deze cursus. Meer dan ik had verwacht.
  Dank voor de zeer goede instructies!

 2. Het mooie is dat Nienke haar klanten niet alleen helpt met zangles maar daaraan gekoppeld ook met persoonlijke ontwikkeling. Nienke helpt om blokkades die bij het zingen tot uiting komen op te ruimen. Zij doet dit op een hele zuivere manier via energetisch werk. Het is haar aangeboren talent dat nu volop in ontwikkeling is gekomen; er gebeuren bijzondere dingen in haar praktijk.

 3. Nienke is mijn zangcoach en heeft mij eerst geholpen met het leren ontspannen, bij mijn eigen gevoel durven komen en dit in mijn zang te laten horen. Stoppen met veel te veel mijn best te doen om te presteren. Ik merk groot verschil en mijn omgeving ook. Een groot compliment voor onze samenwerking en resultaat!

 4. Ik krijg zangles van Nienke. Wat ik zo goed van haar vind, is dat zij mij precies kan vertellen wat en hoe ik beter kan zingen. Ze hoort gewoon wat ik (fout) doe. Praktische advies waar ik veel van leer.

 5. Ik heb nu al een tijdje zangles. Ik ben erg tevreden omdat ik van te voren niet wist wat ik met mijn stem kon en door deze lessen in een korte tijd al veel vooruitgang heb geboekt. In de lessen leer ik op een leuke maar vooral simpele manier hoe ik goed mijn stem kan gebruiken!

Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €19.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 85 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.