Leer GRATIS het mixen van jouw eigen muziek!

Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat er erg veel onduidelijkheid is over het mixen van muziek. Online kun je tegenwoordig van alles vinden, maar die tips & tricks alleen helpen jou niet je muzikale doelen te bereiken. Je bent op zoek naar meer, naar je eigen geluid.

Om je eigen geluid te vinden heb je voldoende basiskennis nodig en een duidelijke visie. Je moet een getest systeem gebruiken wat je keer op keer kunt blijven gebruiken. Alleen jij hebt het perfecte geluid in je gedachten. Ik ga je helpen dit te vinden!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedere muzikant in Nederland of België die op zoek is naar een duidelijk stappenplan om thuis aan de slag te gaan met mixen.

In deze gratis cursus leer je kennis maken met de basisprincipes en workflow van mixen.

De hoofdonderwerpen van deze cursus

De cursus is zodanig opgebouwd om jou een duidelijk beeld te geven wat nu precies moet gebeuren om een muziekstuk goed te laten klinken. Het is opgedeeld in verschillende hoofdstukken om je kennis te laten maken met mixen.

Welke tools heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen volgen is een computer (met speakers of koptelefoon) en een audiosoftware (Pro Tools, Cubase, Garageband, Reaper, Ableton, enz.) en je kunt direct aan de slag met jouw eigen muziek. Welk programma je gebruikt maakt niet uit.

Voor wie is deze cursus mixen en masteren geschikt?

Ben jij muzikant of wil jij beginnen met mixen? Wil jij een de beginselen van mixen ontdekken? Dan is deze gratis cursus geschikt voor jou. Voor iedereen die zelf aan de slag wil met het mixen en masteren van muziek is deze cursus geschikt.

 

 

Bekijk de volledige cursus →

Over de Instructeur

Profielfoto
Matthijs Quaars
Matthijs Quaars is audiospecialist in muziek en media. Hij is zelfstandig ondernemer in audio en drumt in de internationale metalband Spoil Engine. Cd's, vinylplaten en t-shirts van deze band zijn wereldwijd gedistribueerd. Hij wordt ondersteund door merken waaronder Tama drums, Meinl cymbals, Evans drumhead en Balbex drumstokken. Met zijn bedrijf helpt hij zelfstandige ondernemers en professionals bij het vinden van goed geluid voor hun eigen muziek, luisterboeken en podcasts. Matthijs is al meer dan 15 jaar muzikaal actief en heeft een opleiding in audio engineering aan het SAE Institute gevolgd. Daarnaast heeft hij met een aantal topproducers samengewerkt in de metalscene.

Bekijk meer cursussen van Matthijs Quaars →

Cursusoverzicht

LEER MIXEN
Intro PROEFLES 00:01:00
Organiseren en de ruwe balans PROEFLES 00:14:00
Maximaliseren PROEFLES 00:21:00
Mixen met bussen PROEFLES 00:10:00
Toevoegen van fx PROEFLES 00:17:00
Automation PROEFLES 00:09:00
Mastering PROEFLES 00:20:00

Reviews

4

4
1 beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Kort maar krachtig!

  4

  Ik raad iedereen aan om na deze korte (introductie)cursus zeker de volledige cursus te volgen, waar veel meer de diepte in gegaan wordt en je nog meer tools aangereikt krijgt om je eigen sound te ontwikkelen!

VOLG DEZE CURSUS

GRATIS!In winkelmand

  Geef cursus cadeau
 • GRATIS!
 • Levenslange toegang
 • 7 lessen
 • 1 uur, 32 minuten
 • Nederlands gesproken
 • Leer op alle apparaten
 • 14 dagen geld terug garantie
87 cursisten volgen nu deze cursus
top
  © 2018 Soofos B.V.