Profielfoto van
Instructeur

Agnes

Medezeggenschap, OR

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Agnes

Passie voor groei en samenwerking

Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door een diepgewortelde passie voor persoonlijke ontwikkeling en inclusieve besluitvorming. Deze passies vormen de kern van mijn werk als trainer en adviseur, waarbij ik me vooral richt op ondernemingsraden en cliëntenraden. Ik streef ernaar mensen te inspireren en te empoweren, zodat ze vol vertrouwen hun stem laten horen in de besluiten die hen aangaan.

Een voortdurende reis van leren en evolueren

Mijn professionele pad is een voortdurende reis van leren en aanpassen, geïnspireerd door het principe van Panta Rhei – alles stroomt. De wil om te groeien en te evolueren is een centraal thema in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Dit streven naar continue ontwikkeling weerspiegelt zich in mijn loopbaan en in mijn benadering van bijscholing en professionele ontwikkeling.

Een diverse professionele achtergrond

Na het starten van mijn carrière als docent Sociologie, heb ik mijn horizon verbreed naar het trainersvak, met een focus op medezeggenschap vanaf 1997. Mijn ervaring is verrijkt door rollen bij vooraanstaande organisaties zoals SBI Formaat en Zorg Consult, en later door mijn eigen trainingsbureau, Agnes Nibbeling Training en Advies, op te richten. Mijn netwerk van gespecialiseerde professionals versterkt mijn aanbod, van financiële expertise tot juridische kennis.

Voortdurende educatie en professionalisering

Mijn educatieve achtergrond in Sociologie, Didactiek en Management en Organisatie is verder verrijkt door gespecialiseerde trainingen in veranderkunde, groepsdynamica en meer. Het regelmatig bijwonen van scholingsdagen en congressen stelt mij in staat om mijn vinger aan de pols te houden van de nieuwste trends in medezeggenschap en arbeidsrecht.

In deze geest van voortdurende groei en ontwikkeling, kijk ik ernaar uit om mijn kennis en ervaring te delen, en samen met u de toekomst van effectieve medezeggenschap vorm te geven.

Agnes geeft les over deze onderwerpen

Communicatie Juridisch Zakelijk

Cursussen

  • Wet op de ondernemingsraden voor nieuwe OR-leden

    95
    6
    11

    Deze inleiding in de Wet op de Ondernemingsraden geeft u als nieuw OR-lid de onmisbare kennis over de rechten en bevoegdheden van een OR.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.