Profielfoto van
Instructeur

joella van der boom

Personal Branding

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met joella

Ik geloof dat mensen die zich lekker in hun outfits voelen en zelfbewust zijn van hun uitstraling gelukkiger zijn en daardoor de wereld een stukje kunnen geven van de passie die ieder mens in zich heeft! Ik beloof dat ik er alles aan doe om jou te laten stralen, waardoor jij vol passie zelfverzekerd jouw beste leven leidt!

Als kledingcoach, personal branding expert en communicatiedeskundige met een marketing achtergrond help ik jou jouw persoonlijke brand te ontdekken. Ik heb jarenlange hands on ervaring met kleur, kleding, materiaal, pasvormen, styling, non verbale communicatie en persoonlijke presentatie bij bedrijven als L’Óreal, Nivea, Zalando, Kruidvat, Meeting Plaza, Seats 2 Meet, Management Support, Dating Coaches, AT 5 Rode Hoed, Verschillende Gemeenten, Rijkswaterstaat, Ministerie van Economische Zaken, Louis Vuitton en met verschillende bekende Nederlandse artiesten. Heb je een vraag over de cursus, of een andere vraag? Neem gerust een kijkje op boomimpress.nl of stuur me een berichtje op [email protected].

joella geeft les over deze onderwerpen

Marketing Ondernemen Personal branding Zakelijk

Cursussen

  • IMAGOALS – Word Een Ster In Personal Branding

    Oorspronkelijke prijs was: €149,95.Huidige prijs is: €49,95.
    3
    33

    Onze missie is om je te leren je netwerk en personal brand zó uit te breiden en neer te zetten dat je jouw missie tot de sterren en verder kunt brengen!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.