Maak je Methode

Jette · 8 Juli 2024

Orde in de chaos! Ben jij een expert en mis je de rode draad in wat je precies doet? Voelt het als 'los zand' zonder structuur? In deze online training veranker je in 5 stappen jouw werkaanpak en maak je deze schaalbaar en verkoopbaar!

  • Gevorderd
  • 7 Lessen
  • 1u 11min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Jouw eigen methode maken
  • Jouw (vak)kennis structureren en overdraagbaar maken
  • Jouw aanpak schaalbaar maken
  • Jouw intellectuele eigendom kunnen vastleggen in een model

Cursus inhoud

Vouw uit
Welkom! 1 Les
Breid uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Claim jouw intellectuele eigendom!

In de 5 modules van ‘Maak je methode’ vertaal je jouw expertise naar je eigen methode! Een methode waarmee je jouw werkaanpak optimaliseert en standaardiseert, zichtbaar en aantrekkelijk wordt in de markt, waarmee jij je expertise duidelijke en aantrekkelijk communiceert richting je klanten én waarmee jij vanaf nu zowel je offline aanbod als online aanbod moeiteloos uitbouwt!

Na de online training:

Heb je je eigen, unieke methode
Heb je alle (vak)kennis uit je hoofd gestructureerd op papier
Voel je jouw unieke waarde waardoor je makkelijker verkoopt
Ben je niet meer ‘een van de vele’ in de markt
Heb je de woorden die resoneren bij jouw klant en waarmee je makkelijk je salespage schrijft
Vertel je in 1 zin wát je precies doet in je bedrijf en wat dat oplevert
Weet je welke diensten en/of producten je gaat aanbieden en hoe je met jouw methode geld verdient
Weet je hoe je jouw aanbod met jouw methode kunt opschalen

Voor wie is deze training?

Deze training is te volgen voor ondernemers en vakspecialisten met een unieke expertise. Die hun specialisme willen vormgeven in hun eigen methode. Die meer overzicht en structuur willen aanbrengen in hun werkwijze. Die hun specialisme duidelijk willen overdragen op anderen. En die het verlangen hebben hun specialisatie schaalbaar te gaan verkopen in een online aanbod.

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je meteen toegang tot de online training. De training bestaat uit 5 modules. Voor iedere module neem je ongeveer 1,5 uur de tijd. Je bekijkt steeds eerst een introductievideo per module. Vervolgens ga je met de theorie en opdrachten aan de slag in het werkboek. In minder dan een dag heb je jouw eigen methode vormgegeven en deze vertaald naar jouw eigen model!

De 5 modules van Maak je Methode

In de training wordt gebruikgemaakt van het backwards design principe. Je brengt eerst het gewenste resultaat van je methode in kaart. Vervolgens wordt je stap voor stap meegenomen om jouw methode invulling te geven met alleen de meest waardevolle informatie voor je klant. Tot slot geef je je methode vorm in een model, waarmee je je methode ook naar buiten toe duidelijk kunt communiceren en ‘jouw goud verankert’.

1. Manifesteer jouw impact

2. Creëer een heldere route

3. Verzamel je parels

4. Breng focus aan

5. Veranker je goud

Uniek in Nederland

Deze online training is de enige in Nederland waarmee je je eigen methode neerzet. Deze online training is beknopt opgezet vanuit onderwijskundige principes waarmee je snel resultaat behaalt.

Hoe anderen de training ervaren

‘Ik was op zoek naar houvast en structuur in alle losse ideeën en inhoud in mijn bedrijf.
Deze sterke training zorgde er écht voor dat alle losse eindjes in de juiste volgorde bij elkaar gekomen zijn. Ik heb nu mijn eigen methode: mijn bewezen manier die helpt je eigen vuur te vinden, te voelen én te verankeren. Met deze methode ligt het fundament voor mijn aanbod’.
Sijtske Deinum | Inner Fire Coach

***

‘Ik ben enorm enthousiast over de training door de fijne handvatten, de behapbare stappen en het sterke resultaat wat daar als vanzelf uit volgt. De stappen van Maak je Methode gebruik ik nog steeds om mijn masterclasses, online cursussen en om fysieke cursussen te updaten. Het heeft me geholpen tijd te besparen in mijn creatieproces en de overkill aan informatie in mijn aanbod te beperken tot dat waar het écht om gaat’.
Daniëlle de Jong | Marketingstrateeg

***

Ik was op zoek naar een manier om mijn eigen waarden en methode te filteren uit mijn rugzak vol opleidingen en ervaringen.
Ik wilde nog meer niche creëren, zonder daarbij waardevolle kennis te moeten laten vallen. De training heeft me helderheid gegeven, een veel vrijer gevoel en geholpen om mijn unieke waarde concreet en compact te maken’.
Sjoukje Bonnema | Inner Grow Coach

Waarom leren van Jette?

Jette van Duijn, methode- en opleidingsspecialist, begeleidt experts bij het doorgronden en overdragen van hun specialisme.

Haar klanten zijn grondleggers, gedreven door unieke ideeën die de status quo uitdagen en verandering brengen.

Ze helpt je je plek in de markt in te nemen, je waarde haarscherp te doorzien en kent de stappen om deze waarde te vertalen in groundbreaking methodes. Van waaruit ze met haar klanten een effectief en didactisch schaalbaar leeraanbod realiseert.

Met haar achtergrond als onderwijskundige (MSc) en coach integreert ze wetenschappelijke didactiek met transformatieprincipes. Wat resulteert in een lucratief aanbod voor de ondernemer dat maximale impact, winst en vrijheid realiseert, variërend van online producten, 1-op-1 trajecten, opleidingen en academies.

En dat voor de klant resulteert in verwachtingen die overtroffen worden en blijvende verandering.

Aan de slag!

Meld je nu direct aan voor de online training ‘Maak je methode’ voor de speciale Soofos prijs van slechts 125,- (i.p.v. 275,-) en start vandaag nog met het overzichtelijk en schaalbaar maken van jouw expertise met je eigen methode! 

Over de instructeur

Jette

1 Cursus

Jette van Duijn, methode- en opleidingsspecialist, begeleidt ondernemers bij het doorgronden en overdragen van hun specialisme.

Haar klanten zijn grondleggers, gedreven door unieke ideeën die de status quo uitdagen en verandering brengen.

Ze helpt je je plek in de markt in te nemen, je waarde haarscherp te doorzien en kent de stappen om deze waarde te vertalen in groundbreaking methodes. Van waaruit ze met haar klanten een effectief en didactisch schaalbaar leeraanbod realiseert.

Met haar achtergrond als onderwijskundige en coach integreert ze wetenschappelijke didactiek met transformatieprincipes. Wat resulteert in een lucratief aanbod voor de ondernemer dat maximale impact, winst en vrijheid realiseert, variërend van online producten, 1-op-1 trajecten, opleidingen en academies.

En dat voor de klant resulteert in verwachtingen die overtroffen worden en blijvende verandering.

Oorspronkelijke prijs was: €275.Huidige prijs is: €125.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.