Profielfoto van
Instructeur

Arnoud

Video maken

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Arnoud

Oké, ik geef het toe, ik ben een videofiel (is dit een woord?). Ik ben altijd heel actief met video. Naast wat ik mijzelf allemaal heb geleerd, heb ik diverse cursussen gevolgd om video's te leren maken. Nu maak ik video’s voor bedrijven en vind het heel leuk om met allerlei camera’s (drone, actioncamera, telefoon of een systeemcamera) opnames te maken en deze mooi te monteren.

Nu video’s zo belangrijk zijn geworden en je met een smartphone mooie opnames kunt maken, is het mijn missie geworden om mooie video’s voor iedereen toegankelijk te maken. Omdat aan een professionele videomaker een aardig prijskaartje hangt, heb ik een online cursus gemaakt waarin je als ondernemer leert hoe je dit ook zelf kunt doen, van het maken van een script en het filmen met je smartphone tot het monteren op je pc met een gratis montageprogramma. Hiermee maak je zelf die mooie video voor jouw bedrijf om meer klanten aan te trekken en bespaar je honderden euro's!

Wil jij ook zelf die gave video maken waar je meer klanten mee gaat trekken? Volg dan mijn cursus!

Arnoud geeft les over deze onderwerpen

Communicatie Video Video's maken Videografie

Cursussen

  • Hoe maak ik een promotievideo?

    67
    6
    39

    Wil jij ook leren hoe je een goede promovideo maakt? In deze online cursus leer je op een praktische en toegankelijke manier van begin tot eind hoe je het maken van een video voorbereidt, maakt en tenslotte bewerkt. Alles wat je moet weten, komt in deze cursus aan bod!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.