Profielfoto van
Instructeur

Lenny | Reflexen in Beweging

Ontwikkeling van kinderen

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Lenny |

Ik ben Lenny Zuijderduijn. Als Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut werk ik veel met beweging en spel in de begeleiding van kinderen die niet lekker in hun vel zitten en (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig hebben.

 

Als oud-kleuterjuf weet ik hoe belangrijk beweging is in de ontwikkeling van kinderen.

Toen ik 9 jaar geleden voor het eerst kennismaakte met de wereld van de reflexen vielen er vele puzzelstukjes op z'n plek en begreep ik steeds meer waarom een kind doet wat het doet, en dat het gedrag wat een kind laat zien wordt beïnvloed door een onderliggende belemmering in de bewegingsontwikkeling.

Reflexen zijn het startpunt van deze ontwikkeling en hebben hierin een doel. Wanneer deze reflexen een kind belemmeren kan het moeite gaan krijgen op het gebied van bewegen, leren en gedrag.

 

Reflexen ontwikkelen door beweging, en vandaar dat ik een oefenprogramma heb ontwikkeld waarbij met behulp van 10 Bewegingen de reflexen kunnen gaan door ontwikkelen en het lijf meer balans en coördinatie krijgt.

Hierdoor verdwijnen de reflexmatige bewegingen naar de achtergrond en krijgt het kind de regie weer terug en kan het weer gaan groeien.

Reflexen zijn de basis voor groei, en de kennis hierover geeft je als professional die met kinderen werkt heel veel inzichten om het kind nog beter te begeleiden.

Lenny | geeft les over deze onderwerpen

Opvoeding Persoonlijke Ontwikkeling Reflexen

Cursussen

  • Reflexen in Beweging

    49
    46
    266

    Wil jij meer weten over Reflexen en hoe zij de ontwikkeling van een kind beinvloeden op motorisch, emotioneel en cognitief gebied? In deze cursus leer je wat Reflexen zijn en wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat zij de ontwikkeling van het kind niet meer verstoren maar juist versterken.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.