Spaans Cursussen

Ontdek de wereld van de Spaanse taal met onze interactieve cursussen. Leer op je eigen tempo en start vandaag nog met een gratis cursus op Soofos!

 • Taalcursus Spaans – virtueel op Spaanse taalreis

  13,95
  2
  102

  "La vida española" - Het Spaanse leven..... ​ In deze online cursus Spaans waan jij je in het Spaanse leven. Je wordt meegenomen in online lessen in Spaanse sferen, persoonlijke lessen opgenomen vanuit Spanje zelf, en je krijgt het gevoel alsof je op reis bent in een Spaanstalig land.

 • Pedacitos de español – Van A1 naar A2

  Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €9,95.
  6
  607

  Breng jouw Spaans van A1 naar A2 met deze online taalcursus. Het A2-niveau is een stevige basis. ISBN: 9789082691894

 • Pedacitos de español – Van A0 naar A1

  9,95
  13
  1203

  Breng jouw Spaans van niveau A0 naar A1 in deze online taalcursus. Ideaal als je wilt beginnen met de Spaanse taal. ISBN: 9789082691870

Spaans leren voor beginners

Wil je graag Spaans leren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, bij Soofos bieden we verschillende online cursussen aan om je te helpen de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Of je nu helemaal nieuw bent in het leren van talen of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Online Spaanse taalcursus

Met onze online Spaanse taalcursus kun je op je eigen tempo Spaans leren. Je hebt geen speciale voorkennis nodig, want we beginnen bij de basis. Onze ervaren docenten zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen om de Spaanse taal te begrijpen en te spreken. De lessen zijn interactief en bevatten oefeningen en opdrachten om je vaardigheden te verbeteren.

Leer Spaans met Soofos

Bij Soofos geloven we dat leren leuk moet zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze cursussen Spaans leren op een leuke en interactieve manier worden gegeven. Je leert niet alleen de basisgrammatica en woordenschat, maar je krijgt ook de kans om je Spaans te oefenen in gesprekken en dialogen. Onze cursussen zijn ontworpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je te helpen vloeiend Spaans te spreken.

Start vandaag nog met een cursus Spaans op Soofos en ontdek hoe leuk en eenvoudig het kan zijn om een nieuwe taal te leren. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Begin nu met Spaans leren en verrijk je leven met een nieuwe taal!

Deze instructeurs geven les over Spaans

Blogs over Spaans

Redenen om een online taalcursus te volgen

Nieuwe taal leren? Dit zijn 6 voordelen van een online taalcursus.

Bonjour! Hoeveel talen spreek jij? Wij weten je vast te motiveren er nog eentje aan die lijst toe te voegen, met deze 6 redenen om een online taalcursus te volgen.

8 november 2021

tips taal leren spreken

7 tips om een nieuwe taal te leren spreken

Wil je een nieuwe taal leren? Dat gaat verder dan lezen en schrijven. Met deze tips om een taal te leren spreken bouw je o.a. aan je woordenschat.

1 april 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.