Mailchimp Cursussen

Leer alles over Mailchimp en ga aan de slag met e-mailmarketing, e-mailontwerp en e-mailautomatisering. Schrijf je in en begin vandaag nog met leren!

Gerelateerd

Activecampaign
 • Online Cursus MailChimp

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €45.
  51
  353

  E-mailmarketing is een van de meest gebruikte marketingmethodes. In deze cursus leer je hoe je dit kunt doen met MailChimp. Leer hoe je gebruikers toevoegt en segmenteert, hoe je campagnes opmaakt en hoe je e-mails kunt verzenden.

 • Gratis Cursus Digitale Nieuwsbrief Maken

  Gratis
  39
  252

  Een nieuwsbrief is een van de meest effectieve manieren om je klanten te bereiken. In vier lessen leer je hoe je makkelijk onderwerpen bedenkt voor je nieuwsbrieven, zodat die waardevoller worden voor je klanten.

 • Succes met MailChimp – E-mailmarketingcursus

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €49.
  11
  128

  Leer moeiteloos succesvolle nieuwsbrieven maken in MailChimp, laat je expertise zien en bouw een band op met je lezer. In deze cursus leer je alle functies van MailChimp kennen én wervende campagnes maken.

Mailchimp cursussen - Online leren | Soofos

Wil je meer leren over e-mailmarketing en hoe je Mailchimp kunt gebruiken om succesvolle nieuwsbrieven en e-mailcampagnes te maken? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze cursussen over Mailchimp bieden jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om effectieve e-mailmarketingstrategieën te ontwikkelen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Leer alles over e-mailautomatisering en e-mailontwerp

In onze Mailchimp cursussen leer je niet alleen hoe je een nieuwsbrief kunt maken, maar ook hoe je e-mailautomatisering kunt gebruiken om je marketinginspanningen te stroomlijnen. Met e-mailautomatisering kun je gepersonaliseerde e-mails verzenden op basis van het gedrag en de interesses van je abonnees. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid en conversie.

Daarnaast leer je in onze cursussen ook alles over e-mailontwerp. Een aantrekkelijk en professioneel ontwerp is essentieel om de aandacht van je lezers te trekken en hen te overtuigen om actie te ondernemen. We leren je hoe je gebruik kunt maken van de verschillende functies en sjablonen van Mailchimp om prachtige en effectieve e-mails te maken die je merk versterken.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos

Wil je je e-mailmarketingvaardigheden verbeteren en meer succes behalen met je nieuwsbrieven en e-mailcampagnes? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een Mailchimp cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen en op je eigen tempo leren. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek hoe je Mailchimp kunt gebruiken om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen!

Deze instructeurs geven les over Mailchimp

Blogs over Mailchimp

16 ideeën voor je volgende nieuwsbrief

Zit je te zwoegen op je nieuwsbrief, maar kun je geen nieuw onderwerp bedenken? Met deze 16 ideeën zit je geheid goed.

13 mei 2023

Ontdek het verschil tussen de e-mailmarketingprogramma's MailChimp en ActiveCampaign

Wat is het verschil tussen MailChimp en ActiveCampaign?

E-mailmarketing is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Om jouw marketing via e-mail goed te laten verlopen zijn er verschillende programma’s die…

13 januari 2017

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.