Profielfoto van
Instructeur

Nicole & Stijn

Online ondernemen & online e-mail marketing

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Nicole

Wij zijn Nicole & Stijn. Je kan ons kennen van, onze video’s op YouTube, Instagram @nicolestijn of onze (online) bedrijven Malaga Beach House, Culicool en Follow Your Wind. Stijn onderneemt al sinds 2007, en heeft 12 jaar lang een online bedrijf gehad in online marketing. Nicole onderneemt sinds 2013, en heeft met het bedrijf Culicool een community opgebouwd naar 10.000 volgers. Beiden genieten we van de kansen van de online wereld waarin we leven. We kunnen reizen, en op afstand onze bedrijven runnen. En als er wind staat, dan gaan we als fanatieke kitesurfers het water op ;-) We gunnen andere ondernemers ook de vrijheid, en laten ze met alle liefde en passie zien hoe je slim kunt online ondernemen. Wil jij leren hoe je meer klanten, in minder tijd via e-mailmarketing krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nicole geeft les over deze onderwerpen

Activecampaign E-mailmarketing Gratis Cursussen Marketing

Cursussen

 • ✨ GRATIS Introductie in E-mailmarketing (Online Marketing)

  Gratis
  16
  159

  Ontdek de kracht van e-mailmarketing en leer hoe je meer klanten kunt aantrekken in minder tijd, en ook nog eens goedkoper. Wij zijn 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees gegroeid en laten je graag zien wat sinds 2007 onze aanpak is.

 • Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €29.
  7
  105

  In deze Online Training leer je hoe je e-mailmarketing slim toepast in jouw bedrijf, en hoe daar je ActiveCampaign voor inzet. We delen onze 8 manieren hoe wij 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees zijn gegroeid (in 2 verschillende branches). Je krijgt een Technische handleiding van Active Campaign. Je leert succesvolle campagnes opzetten. Hoe je kunt verkopen door op de behoefte van je abonnees in te spelen. Zo verlies je ook meteen minder abonnees. Lekker praktisch en to-the-point.

Opleidingen

Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.