✨ GRATIS Introductie in E-mailmarketing (Online Marketing)

Nicole & Stijn · 19 Januari 2024
Ontdek de kracht van e-mailmarketing en leer hoe je meer klanten kunt aantrekken in minder tijd, en ook nog eens goedkoper. Wij zijn 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees gegroeid en laten je graag zien wat sinds 2007 onze aanpak is.
 • Beginner
 • 10 Lessen
 • 1u 41min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Waarom wij (Nicole & Stijn) e-mailmarketing gebruiken
 • Welke aanpak wij al sinds 2007 toepassen
 • Waarom wij sinds 2013 het e-mailsysteem ActiveCampaign gebruiken
 • Multiplier marketing

Gratis introductie in e-mailmarketing (online marketing)

Deze online training dient als preview voor de training ‘Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign’.

Ben je op zoek naar een manier om meer klanten aan te trekken met minder tijd en moeite? Ontdek de kracht van e-mailmarketing met Nicole & Stijn van Follow Your Wind, Culicool en Malaga Beach House. Deze gratis Nederlandstalige cursus van ruim anderhalf uur biedt je inzicht in de ‘Gouden Driehoek’ aanpak die wij al sinds 2007 toepassen.

Wat is e-mail marketing?

E-mailmarketing is het gebruik van e-mail om je producten of diensten te promoten. Maar het gaat verder dan dat. Het is een krachtige manier om met je klanten in contact te blijven, vertrouwen op te bouwen en je merk te versterken. Nicole & Stijn leggen uit waarom e-mailmarketing zo cruciaal is en hoe het kan samenwerken met social media en je website om resultaten te behalen.

Begrijp waarom een e-maillijst zo waardevol is en hoe je deze kunt opbouwen

Veel ondernemers worstelen met het aantrekken van klanten op een kosteneffectieve manier. E-mailmarketing kan het antwoord zijn. Deze cursus helpt je te begrijpen waarom een e-maillijst zo waardevol is en hoe je deze kunt opbouwen en gebruiken om je doelgroep effectief te bereiken.

In deze cursus gaan we dieper in op:

 De redenen om een e-maillijst op te bouwen.
 De ‘Gouden Driehoek’ aanpak voor online klantenwerving.
De 7-10 marketingregel.
Multiplier marketing.
De voordelen van ActiveCampaign sinds 2013.

Nog meer leren over campagnes maken met ActiveCampaign?

En welke manieren er zijn om je E-maillijst op te bouwen? Deze training dient dus enkel als voorproefje van de volledige training. Wil jij alles leren over E-mailmarketing, hoe je winstvolle campagnes opzet en echt zelf aan de slag kan in ActiveCampaign? Volg dan de volledige training ‘Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign’.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Of je nu een beginnende ondernemer bent of al jaren ervaring hebt, als je wilt leren hoe je e-mailmarketing effectief kunt inzetten om klanten te werven en je merk op te bouwen, is deze cursus iets voor jou.

Krijg les van Nicole & Stijn

Deze cursus wordt gegeven door Nicole & Stijn, die twee keer zijn gegroeid naar een e-maillijst van 10.000+ abonnees in verschillende branches. Hun jarenlange ervaring en bewezen aanpak bieden waardevolle inzichten die je niet snel ergens anders zult vinden. Daarnaast krijg je een uitgebreide kijk op tools zoals ActiveCampaign en StreamYard, en hun toepassingen voor webinars, podcasts en live shows.

Neem nu de eerste stap naar effectieve e-mailmarketing! Waar wacht je nog op? Krijg nu volledig gratis toegang tot deze introductiecursus en ontdek de mogelijkheden van e-mailmarketing.

Over de instructeur

Wij zijn Nicole & Stijn. Je kan ons kennen van, onze video’s op YouTube, Instagram @nicolestijn of onze (online) bedrijven Malaga Beach House, Culicool en Follow Your Wind. Stijn onderneemt al sinds 2007, en heeft 12 jaar lang een online bedrijf gehad in online marketing. Nicole onderneemt sinds 2013, en heeft met het bedrijf Culicool een community opgebouwd naar 10.000 volgers. Beiden genieten we van de kansen van de online wereld waarin we leven. We kunnen reizen, en op afstand onze bedrijven runnen. En als er wind staat, dan gaan we als fanatieke kitesurfers het water op ;-) We gunnen andere ondernemers ook de vrijheid, en laten ze met alle liefde en passie zien hoe je slim kunt online ondernemen. Wil jij leren hoe je meer klanten, in minder tijd via e-mailmarketing krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Beoordelingen

4.4 Gemiddelde beoordeling

18 Beoordelingen

 • 5
  10
 • 4
  6
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Hele leerzame cursus die ik goed kon gebruiken voor school

 2. Leuk stel, inspirerend. Wel een beetje veel woorden nodig om iets duidelijk te maken 🙂 Volgende keer een goed glas wijn en wat kaasjes erbij en het is perfect!

 3. Content was prima maar presentatie kan verbeterd worden.
  Het zou goed zijn als jullie van tevoren afspreken wie wat gaat zeggen.

 4. Heel erg leerzame cursus met veel enthousiasme, wat het leuk maakt om te volgen.

 5. Erg leerzaam, heb nieuwe dingen al geleerd.

 6. Heel leuk gedaan en wordt goed en op een leuke manier verteld met veel voorbeelden en vergelijkingen

 7. Heel leuk gedaan en wordt goed en op een leuke manier verteld met veel voorbeelden. Zeker een aanrader!

 8. Twee enthousiaste mensen die vol passie vertellen over de eerste te zetten stappen in emailmarketing! Leuk!

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 162 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.