Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign

Nicole & Stijn · 30 November 2023
In deze Online Training leer je hoe je e-mailmarketing slim toepast in jouw bedrijf, en hoe daar je ActiveCampaign voor inzet. We delen onze 8 manieren hoe wij 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees zijn gegroeid (in 2 verschillende branches). Je krijgt een Technische handleiding van Active Campaign. Je leert succesvolle campagnes opzetten. Hoe je kunt verkopen door op de behoefte van je abonnees in te spelen. Zo verlies je ook meteen minder abonnees. Lekker praktisch en to-the-point.
 • 48 Lessen
 • 6u 20min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer 8 manieren om je e-maillijst op te bouwen
 • Ontdek hoe ActiveCampaign technisch werkt
 • Leer succesvolle campagnes opbouwen
 • Trek meer klanten aan, in minder tijd en ook goedkoper

Cursus inhoud

Vouw uit

In deze Online Training leer je de basis van e-mailmarketing, en hoe je daar ActiveCampaign voor inzet. De online training is lekker praktisch en to-the-point. Met concrete voorbeelden. Om winstvolle campagnes op te zetten.

Je leert of je krijgt:
 De 8 manieren waarmee wij 2x naar 10.000+ abonnees zijn gegroeid (in 2 verschillende branches)
 Technische handleiding ActiveCampaign
 Verkopen zonder onnodig veel abonnees te verliezen
 Voorbeeld van een 5-dagen verkooplancering via e-mail

Ons doel voor jou is dat je leert hoe je in minder tijd, en goedkoper, meer klanten aantrekt via e-mailmarketing.  Gebruik je al wel of nog niet ActiveCampaign? Voor beiden is deze online training interessant.

Over de instructeur

Wij zijn Nicole & Stijn. Je kan ons kennen van, onze video’s op YouTube, Instagram @nicolestijn of onze (online) bedrijven Malaga Beach House, Culicool en Follow Your Wind. Stijn onderneemt al sinds 2007, en heeft 12 jaar lang een online bedrijf gehad in online marketing. Nicole onderneemt sinds 2013, en heeft met het bedrijf Culicool een community opgebouwd naar 10.000 volgers. Beiden genieten we van de kansen van de online wereld waarin we leven. We kunnen reizen, en op afstand onze bedrijven runnen. En als er wind staat, dan gaan we als fanatieke kitesurfers het water op ;-) We gunnen andere ondernemers ook de vrijheid, en laten ze met alle liefde en passie zien hoe je slim kunt online ondernemen. Wil jij leren hoe je meer klanten, in minder tijd via e-mailmarketing krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Beoordelingen

4.9 Gemiddelde beoordeling

7 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Een leerzame cursus om effectief email marketing in te zetten om je business te laten groeien op een organische manier. Top gedaan Nicole & Stijn!

 2. Deze cursus is erg goed opgedeeld in diverse gedeeltes in de juiste volgorde.
  Na deze cursus heb ik genoeg handvaten om zelf aan de slag te gaan, te experimenteren en uiteindelijk mijn eigen funnel te laten lanceren.
  Dankjewel Nicole & Stijn!

 3. Ik vond de cursus zeer interessant en ben nu helemaal op de hoogte van de E-mailmarketing.

 4. Wij twijfelden nog om over te stappen van MailChimp naar Active Campaign maar na deze cursus is het overduidelijk dat we nog veel te winnen hebben met AC. Niet alleen Active Campaign werd behandeld maar ook de integraties van de formulieren e.d. (voor een websitebouw leek ideaal). Super goed bezig Nicole & Stijn en wij hebben deze cursus als zeer nuttig ervaren!

 5. Dit was zo een waardevolle aanvulling op wat ik wist op active campaign en mbt de strategieën ook! Gewoon logisch, gewoon jezelf, versimpelen en veel handige weetjes, die ik nog niet wist. De tools lijken me super handig en ga ik uitproberen.
  Dank jullie wel🙏

29Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 101 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.