Activecampaign Cursussen

ActiveCampaign staat bekend om zijn krachtige en gebruiksvriendelijke e-mailmarketing en automatiseringstools. Een online cursus in ActiveCampaign kan je helpen deze tool effectief te gebruiken, of je nu een beginner bent of je bestaande vaardigheden wilt verbeteren.

Gerelateerd

Mailchimp
 • ✨ GRATIS Introductie in E-mailmarketing (Online Marketing)

  Gratis
  16
  159

  Ontdek de kracht van e-mailmarketing en leer hoe je meer klanten kunt aantrekken in minder tijd, en ook nog eens goedkoper. Wij zijn 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees gegroeid en laten je graag zien wat sinds 2007 onze aanpak is.

 • Winstvol Campagne voeren via E-mailmarketing met ActiveCampaign

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €29.
  7
  105

  In deze Online Training leer je hoe je e-mailmarketing slim toepast in jouw bedrijf, en hoe daar je ActiveCampaign voor inzet. We delen onze 8 manieren hoe wij 2 keer naar een e-maillijst met 10.000+ abonnees zijn gegroeid (in 2 verschillende branches). Je krijgt een Technische handleiding van Active Campaign. Je leert succesvolle campagnes opzetten. Hoe je kunt verkopen door op de behoefte van je abonnees in te spelen. Zo verlies je ook meteen minder abonnees. Lekker praktisch en to-the-point.

 • Automatiseren Zonder Programmeren (E-mail en Marketing Automation)

  87
  12
  64

  Terugkerende, online handelingen die je steeds handmatig moet uitvoeren. Contacten die je steeds importeert en exporteert, waardoor het één grote warboel wordt in je CRM- of e-mailprogramma. Offertes die je handmatig wilt opvolgen. Automatisch je e-book verzenden naar mensen die 'm hebben gedownload. Zomaar een greep uit taken die onnodig veel tijd kosten. In deze basiscursus "automatiseren zonder programmeren" leg ik je de basisbeginselen uit. De video's duren tussen de 10 - 30 minuten, met een totale tijdsduur van 2,5 uur. Het volgen van de totale cursus duurt zo'n 3 uur (incl. eindtoets). Meer weten over de tools die ik in mijn cursus behandel? Download dan m'n gratis whitepaper via deze link: https://www.getthelead.nl/diensten/automatiseren-zonder-programmeren

 • ActiveCampaign E-mailmarketing – Word een Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  3
  68

  Wil jij beginnen met e-mail marketing? Jouw sales-funnels automatiseren? ActiveCampaign is hier heel geschikt voor. In deze cursus leer je de basis van e-mailmarketing met ActiveCampaign. Van het opzetten en beheren van jouw account, tot het maken en versturen van campagnes en automatiseringen. Leer het allemaal in deze handige online cursus!

 • Gratis Cursus Digitale Nieuwsbrief Maken

  Gratis
  37
  246

  Een nieuwsbrief is een van de meest effectieve manieren om je klanten te bereiken. In vier lessen leer je hoe je makkelijk onderwerpen bedenkt voor je nieuwsbrieven, zodat die waardevoller worden voor je klanten.

 • ActiveCampaign E-mailmarketing – Meer klanten uit je mailinglijst (vernieuwd 2024)

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €27.
  6
  67

  In deze cursus ActiveCampaign ontdek je hoe je ActiveCampaign succesvol kunt inzetten in jouw bedrijf zodat je meer leads, klanten en omzet krijgt met e-mailmarketing.

 • Gratis Cursus ActiveCampaign (vernieuwd 2024)

  Gratis
  6
  47

  In deze gratis online cursus ActiveCampaign leer ik jou de basis van ActiveCampaign. Als je wilt beginnen met ActiveCampaign is dit een perfecte cursus. Ontdek hoe je meer klanten uit je mailinglijst haalt.

E-mailmarketing met ActiveCampaign

Leer hoe je met ActiveCampaign gepersonaliseerde e-mailcampagnes ontwerpt, uitvoert en optimaliseert. Ontdek de beste praktijken voor segmentatie, targeting en inhoudscreatie om je open- en klikpercentages te verhogen. Een online cursus biedt gedetailleerde instructies over hoe je deze tool kunt gebruiken om boeiende en effectieve e-mailmarketingcampagnes op te zetten.

Voordelen van e-mail automatisering

E-mailautomatisering in ActiveCampaign helpt bij het efficiënt beheren van contacten en het personaliseren van communicatie met klanten. Automatiseringsworkflows kunnen worden ingesteld om te reageren op klantgedrag, wat resulteert in relevantere berichten en een hogere betrokkenheid. Dit systeem bespaart tijd en verbetert de consistentie van communicatie met abonnees.

Wat maakt ActiveCampaign uniek

ActiveCampaign onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide integratiemogelijkheden. Het platform biedt diepgaande analyses en trackingopties, waardoor gebruikers gedetailleerde inzichten krijgen in klantgedrag en campagneprestaties. De geavanceerde automatisering en CRM-functies zijn ook opmerkelijke kenmerken die ActiveCampaign een krachtige tool maken voor marketeers.

Hoe start je met ActiveCampaign?

Om te beginnen met ActiveCampaign, moet je je eerst aanmelden voor een account en je contacten importeren. Vervolgens kun je beginnen met het creëren van e-mailcampagnes, het instellen van automatiseringsregels en het segmenteren van je contacten voor meer gerichte communicatie. Op Soofos vind je verschillende online cursussen ActiveCampaign, waarin behandeld wordt hoe je kunt starten.

Deze instructeurs geven les over Activecampaign

Blogs over Activecampaign

16 ideeën voor je volgende nieuwsbrief

Zit je te zwoegen op je nieuwsbrief, maar kun je geen nieuw onderwerp bedenken? Met deze 16 ideeën zit je geheid goed.

13 mei 2023

Ontdek het verschil tussen de e-mailmarketingprogramma's MailChimp en ActiveCampaign

Wat is het verschil tussen MailChimp en ActiveCampaign?

E-mailmarketing is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Om jouw marketing via e-mail goed te laten verlopen zijn er verschillende programma’s die…

13 januari 2017

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.