Salsa dansen niveau 4

Yvonne · 23 Juli 2023
Heb jij salsa dans al aardig onder de knie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze cursus salsa leer je de outside turn toe te passen in diverse dansfiguren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guiro en de maracas.  
 • Beginner
 • 19 Lessen
 • 1u 55min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Nieuwe salsa dans figuren, alleen en/of samen.
 • De guiro en de maracas herkennen in de salsa muziek.
 • Focus op de technieken van de outside turn.
 • Vergroten van de bewegingsuitslag.

Heb je de basiselementen van salsa dansen al onder de knie of de cursussen voor beginners, niveau 2 en niveau 3 gevolgd? Wil je op een laagdrempelige manier je salsa skills verbeteren? Dan is dit je kans om in beweging te komen én eindelijk verder te gaan met salsa dansen!

Salsa niveau 4 is hét online lesprogramma waarin wij verder gaan met de technieken van de outside turn en het verbeteren van je muzikaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

De cursus in het kort:

 • Herkennen van de guiro en de maracas in de salsa muziek.
 • Verbetering van jouw balans en een soepel lichaam door isolatie oefeningen.
 • Ontwikkeling van jouw gevoel voor ritme en muziekbeleving.
 • Het aanleren en eigen maken van nieuwe danstechnieken zoals de outside turn.

Wat kun je verwachten?

In elke les staat een specifiek onderwerp centraal waar op gefocust wordt. Hierdoor zijn de lessen kort en toegankelijk. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen, zelfs met een volle agenda. Omdat elke les in gaat op een onderdeel van de salsa dans, kun jij je elk element echt eigen maken voordat je verder gaat naar de volgende les. Je bepaalt dus zelf jouw lestempo. En ben je uets vergeten? Geen probleem, je kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

De lessen zijn zeer gevarieerd en sluiten naadloos op elkaar aan, zodat je aan het einde van dit lesprogramma niet alleen de basis elementen van salsa onder de knie hebt, ook is jouw lichaam soepeler geworden, jouw balans verbeterd, je spieren versterkt. En ben je bovenal… klaar voor de dansvloer.

Wil je bij het begin beginnen? Volg dan eerst onze andere Salsa cursussen: beginnerscursus, Salsa dansen niveau 2 of Salsa dansen niveau 3.

Over de instructeur

Yvonne

11 Cursussen

Maak kennis met onze gecertificeerde dansinstructeurs, Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn. Met hun uitgebreide dansachtergrond en onderwijservaring maken ze salsa en bachata dansen toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De gestructureerde lesopbouw van U Can Dance zorgt ervoor dat leren dansen een plezierige ervaring is, ongeacht je huidige vaardigheden.

Voor Yvonne was dansen een bron van vreugde en positiviteit na een periode van zelfverwaarlozing. Ze gelooft sterk dat de bereidheid om te leren dansen essentieel is, ongeacht je huidige dansvaardigheden. Met haar passie voor dans en onderwijs heeft Yvonne per januari 2024 de leiding genomen als eigenaar van de dansschool U Can Dance.

Samantha's dansreis begon als een persoonlijke zoektocht naar zelfacceptatie en succes. Dansen bracht niet alleen plezier in haar leven, maar ook een gevoel van vrijheid. Als docent en assistent moedigt ze anderen aan om hun potentieel te ontdekken en te omarmen. Volgens Samantha kan iedereen dansen en ze deelt haar inspirerende verhaal om anderen te motiveren.

Met Yvonne aan het roer als eigenaar van U Can Dance, blijft de school een plek waar iedereen welkom is om de vreugde van dansen te ervaren en hun eigen dansreis te beginnen.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 7 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.