Salsa dansen niveau 3

Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de inside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de piano en de bongo.  
 • Beginner
 • 19 Lessen
 • 2u 9min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Nieuwe salsa dans figuren, alleen en/of samen.
 • De piano en de bongo herkennen in de salsa muziek.
 • Focus op de technieken van de inside turn.
 • Vergroten van de bewegingsuitslag.

Heb je de basispassen van de salsa en salsa niveau 2 al onder de knie? Kom je er niet aan toe om je in te schrijven voor een vervolgcursus en ben je het stil zitten thuis inmiddels wel zat? Dan is dit je kans om in beweging te komen én eindelijk verder te gaan met salsa dansen!

Salsa niveau 3 is hét online lesprogramma waarin wij verder gaan met de technieken van de inside turn en we verder gaan met het verbeteren van je muzikaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

De cursus in het kort:

 • Herkennen van de piano en de bongo in de salsa muziek.
 • Verbetering van jouw balans en een soepel lichaam door isolatie oefeningen.
 • Ontwikkeling van jouw gevoel voor ritme en muziekbeleving.
 • Het aanleren en eigen maken van nieuwe danstechnieken zoals de inside turn.

Wat kun je verwachten?

In elke les staat een specifiek onderwerp centraal waar op gefocust wordt. Hierdoor zijn de lessen kort en toegankelijk. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen, zelfs met een volle agenda. Omdat elke les in gaat op een onderdeel van de salsa dans, kun jij je elk element echt eigen maken voordat je verder gaat naar de volgende les. Je bepaalt dus zelf jouw lestempo. En ben je iets vergeten? Geen probleem, je kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

De lessen zijn zeer gevarieerd en sluiten naadloos op elkaar aan, zodat je aan het einde van dit lesprogramma niet alleen de basis elementen van salsa onder de knie hebt, ook is jouw lichaam soepeler geworden, jouw balans verbeterd, je spieren versterkt. En ben je bovenal… klaar voor de dansvloer.

Over de instructeur

Ontmoet onze gecertificeerde dansinstructeurs, Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn. Met hun rijke dansachtergrond en onderwijservaring, maken ze salsa dansen toegankelijk en begrijpelijk. De gestructureerde lesopbouw van U Can Dance maakt leren dansen voor iedereen mogelijk.

Yvonne vond in dansen haar vreugde en positiviteit terug na een periode van zelfverwaarlozing. Ze gelooft sterk dat de wil om te leren dansen essentieel is, niet je huidige vaardigheden.

Samantha's dansreis begon als een zoektocht naar zelfacceptatie en succes. Dansen bracht haar niet alleen plezier, maar ook vrijheid. Als docent en assistent inspireert ze anderen om hun potentieel te ontdekken en te omarmen. Iedereen kan dansen, volgens haar.

45Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 1 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →