Salsa dansen niveau 2

Yvonne · 23 Juli 2023
Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de linkerdraai toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de conga en de koebel.
 • Beginner
 • 20 Lessen
 • 1u 19min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Nieuwe dans figuren, alleen en/of samen.
 • De conga en de koebel herkennen in de salsa muziek.
 • Vergroten van de bewegingsuitslag.
 • Focus op de technieken van de linkerdraai

Heb je de basispassen van de salsa al onder de knie? Heb je de smaak te pakken en wil je meer leren over salsa dansen? Dan is dit je kans om in beweging te komen én eindelijk verder te gaan met salsa dansen! Salsa dansen niveau 2 is hét online lesprogramma waarin wij verder gaan met de technieken van de linker draai en het verbeteren van de danshouding.

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

De cursus in het kort:

 • Het aanleren en eigen maken van nieuwe danstechnieken.
 • Herkennen van de piano en de bongo in de salsa muziek.
 • Verbetering van jouw balans en een soepel lichaam door isolatie oefeningen.
 • Ontwikkeling van jouw gevoel voor ritme en muziekbeleving.

Wat kun je verwachten?

In elke les staat een specifiek onderwerp centraal waar op gefocust wordt. Hierdoor zijn de lessen kort en toegankelijk. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen, zelfs met een volle agenda. Omdat elke les in gaat op een onderdeel van de salsa dans, kun jij je elk element echt eigen maken voordat je verder gaat naar de volgende les. Je bepaalt dus zelf jouw lestempo. En ben je iets vergeten? Geen probleem, je kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

De lessen zijn zeer gevarieerd en sluiten naadloos op elkaar aan, zodat je aan het einde van dit lesprogramma niet alleen de basis elementen van salsa onder de knie hebt, ook is jouw lichaam soepeler geworden, jouw balans verbeterd, je spieren versterkt. En ben je bovenal… klaar voor de dansvloer.

Over de instructeur

Yvonne

11 Cursussen

Maak kennis met onze gecertificeerde dansinstructeurs, Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn. Met hun uitgebreide dansachtergrond en onderwijservaring maken ze salsa en bachata dansen toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De gestructureerde lesopbouw van U Can Dance zorgt ervoor dat leren dansen een plezierige ervaring is, ongeacht je huidige vaardigheden.

Voor Yvonne was dansen een bron van vreugde en positiviteit na een periode van zelfverwaarlozing. Ze gelooft sterk dat de bereidheid om te leren dansen essentieel is, ongeacht je huidige dansvaardigheden. Met haar passie voor dans en onderwijs heeft Yvonne per januari 2024 de leiding genomen als eigenaar van de dansschool U Can Dance.

Samantha's dansreis begon als een persoonlijke zoektocht naar zelfacceptatie en succes. Dansen bracht niet alleen plezier in haar leven, maar ook een gevoel van vrijheid. Als docent en assistent moedigt ze anderen aan om hun potentieel te ontdekken en te omarmen. Volgens Samantha kan iedereen dansen en ze deelt haar inspirerende verhaal om anderen te motiveren.

Met Yvonne aan het roer als eigenaar van U Can Dance, blijft de school een plek waar iedereen welkom is om de vreugde van dansen te ervaren en hun eigen dansreis te beginnen.

Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 5 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.