Profielfoto van
Instructeur

Aron

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Aron

Aangenaam, Aron Nap! Ik ben begonnen als keukenhulpje en sindsdien niet meer weg te slaan uit de keuken. Ik heb de kans gekregen om van topchefs op verschillende continenten te mogen leren. Zo heb ik in het VIP restaurant van het Holland Heineken House in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen in 2016 mogen koken – een gouden ervaring. Momenteel ben ik chef de partie in een luxueus 5-sterren resort in Nieuw Zeeland, waar ik nog steeds onwijs veel bijleer van internationale chefs. Maar het allermooiste vind ik nog steeds het koken met verse producten voor vrienden en familie. Graag wil ik mijn kennis en passie met jou delen om zo van jouw keuken een sterrenrestaurant te maken!

Aron geeft les over deze onderwerpen

Bakken Koken Voeding Vrije Tijd

Cursussen

  • Leer Zuurdesembroden bakken met jouw eigen gistcultuur

    Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €14,50.
    4
    46

    Ontdek hoe je heerlijk zuurdesembrood kunt bakken met je eigen gistcultuur. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je met simpele ingrediënten en zonder speciale tools perfecte zuurdesembroden maakt. Perfect voor zowel beginners als ervaren bakkers!

  • Leer een zesgangen diner koken in je eigen keuken

    Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €14,50.
    3
    52

    Hobbykoks opgelet! Creëer indrukwekkende 6-gangen diners zonder speciale tools. Simpele stappen voor complexe gerechten. Verras vrienden, familie of partner met jouw keukenkunsten!

Blogs

Leer een zesgangen diner koken in je eigen keuken van Aron Nap

Ontmoet onze online instructeurs: Aron Nap leert (zelfs jou!) lekker koken

Hij kookte voor de koning, en leert jou nu de kneepjes van het vak. Maak kennis met Aron Nap, jouw kookinstructeur!

5 oktober 2020

In dit artikel vind je 9 tips van Aron Nap over hoe je jouw heerlijke gerechten het beste kunt presenteren

Eten doe je met je ogen: 9 tips om gerechten te presenteren

Liefde gaat door de maag, maar eten doe je ook met je ogen. Hoe maak je een bord op zodat je gerecht nog beter smaakt? Aron Nap verklapt het!

14 september 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.