De cursus in het kort:

Leer amuses, desserts, en hoofdgerechten maken, en zelfs brood bakken.
Makkelijk te volgen, maar wel heel lekker. Geen speciale tools nodig!
Ik leer je handige basistechnieken en presentatietechnieken.
Je kookt de gerechten stap voor stap met me mee met video's en tekst.

Leer een 6-gangen diner te koken in je eigen keuken!

Leer 6 gerechten koken in één cursus! Geef toe: het is hoog tijd voor een culinair feestje. Dat smaakt nog beter vanuit je eigen keuken. Hoe leuk is het om vrienden en familie een uitgebreid diner te serveren dat je zelf gemaakt hebt? Heel leuk, en dat ga ik je stap voor stap leren. Met deze cursus word je een echte chef in je eigen huis!

Zo ga ik je leren om een 6-gangen diner op tafel te zetten

In elke les besteden we aandacht aan een gerecht, van de amuse tot het dessert Je leert precies hoe je elk gerecht bereidt en hoe je het mooi presenteert. Gevulde inktvis, een Franse vissoep, Basilicum Spongecake? Ja, ook jij kunt dat maken.

In makkelijk te volgen video’s laat ik je stap voor stap zien hoe je de gerechten maakt. Ik vertel je welke ingrediënten je nodig hebt en je kunt alles op je gemak nalezen in de cursusomgeving.

Makkelijk te volgen video’s.

Alles op je gemak nalezen in de cursusomgeving.

Culinair feestje vanuit je eigen keuken.

Leer efficiënt en lekker koken.

 

Ready, set, cook!

Waarom maar één gerecht maken? Als je efficiënt en lekker kunt koken, smaakt dat al snel naar meer. Laat je helemaal gaan en schotel een restaurant-waardige ervaring voor. Van een romantische date tot een gezellige avond met vrienden: met een uitgebreid diner zit je altijd goed.

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
  • Toegang tot deze én honderden andere Nederlandse cursussen
  • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
  • Leer onbeperkt voor €19 p/m (maandelijks opzegbaar)
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Aron Nap

Aangenaam, Aron Nap! Ik ben begonnen als keukenhulpje en sindsdien niet meer weg te slaan uit de keuken. Ik heb de kans gekregen om van topchefs op verschillende continenten te mogen leren. Zo heb ik in het VIP restaurant van het Holland Heineken House in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen in 2016 mogen koken – een gouden ervaring. Momenteel ben ik chef de partie in een luxueus 5-sterren resort in Nieuw Zeeland, waar ik nog steeds onwijs veel bijleer van internationale chefs. Maar het allermooiste vind ik nog steeds het koken met verse producten voor vrienden en familie. Graag wil ik mijn kennis en passie met jou delen om zo van jouw keuken een sterrenrestaurant te maken!

Bekijk meer cursussen van Aron Nap →

Cursusoverzicht

Amuse: Italiaanse breekbroodjes 01:00:00
Voorgerecht: Gevulde Inktvis 01:15:00
Voorgerecht: Bouillabaisse (Franse Vissoep) 01:30:00
Hoofdgerecht: Beef Wellington 03:00:00
Hartig Dessert: Kaasfondue in Rustiek Noten- en Rozijnenbrood 01:30:00
Zoet Dessert: ‘Wandeling door het bos’ 01:30:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Gemaakt met in NL © 2020 - Soofos B.V.