Cursussen Over Roken

Leer alles over tabak, sigaretten en stoppen met roken. Ontdek de waarheid, overwin je verslaving en bescherm jezelf. Start vandaag nog op Soofos!

  • Cursus Stoppen met Roken

    Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
    5
    31

    Je zult gemotiveerder zijn om te stoppen met roken, en daarnaast ook over de kennis beschikken die nodig is om het stoppen met roken vol te houden.

Stoppen met roken - Online leren

Wil je graag stoppen met roken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan die je kunnen helpen om van je rookverslaving af te komen. Onze online cursussen zijn toegankelijk en makkelijk te volgen, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Met een abonnement op Soofos Plus kun je zelfs gratis toegang krijgen tot deze cursussen.

De gevaren van tabak en sigaretten

Tabak en sigaretten zijn al lang bekend als schadelijk voor de gezondheid. Het roken van sigaretten brengt vele gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals longziekten, hart- en vaatziekten en verschillende vormen van kanker. Daarnaast kan roken ook leiden tot een verslechtering van de conditie en een verhoogd risico op vroegtijdig overlijden. Het is dus van groot belang om te stoppen met roken om je gezondheid te beschermen.

Stoppen met roken - Leer hoe je het kunt doen

Het stoppen met roken kan een uitdaging zijn, maar met de juiste kennis en tools kun je succesvol zijn. Onze cursussen over stoppen met roken bieden praktische tips en technieken om je te helpen bij het overwinnen van je rookverslaving. Je leert over de verschillende methoden en strategieën die je kunt gebruiken, zoals gedragsverandering, nicotinevervangers en het opbouwen van een supportnetwerk. Daarnaast krijg je inzicht in de psychologische aspecten van roken en hoe je hiermee om kunt gaan.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos

Ben je klaar om te stoppen met roken en je gezondheid te verbeteren? Begin dan vandaag nog met een cursus op Soofos. Met ons abonnement op Soofos Plus kun je gratis toegang krijgen tot al onze cursussen.

Deze instructeurs geven les over Roken

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.