Een nieuwe hobby starten? 5 online cursussen onder de 20 euro

Netflix uitgespeeld? Boeken uitgelezen? En het hele huis al twee keer opnieuw georganiseerd? Misschien is een nieuwe hobby starten dan een goed idee.

Bij Soofos vinden we ‘zoek toch een hobby’ geen gemene opmerking, maar juist een goed idee. Want met een hobby wordt het leven leuker – je leert iets nieuws, kunt je creatieve ei kwijt en je ontspant. Win, win, win.

Maar het vinden van die nieuwe hobby, dat kan een avontuur op zich zijn. Vaak beginnen mensen te groot, te vaag, of te moeilijk. Of…te duur.

Dat terwijl het opdoen van een nieuwe hobby of vaardigheid niet duur hoeft te zijn – of moeilijk, vaag, of overweldigend. 

Ideeën en nieuwe kennis liggen vrijwel letterlijk aan je vingertoppen vandaag de dag, en er zijn ontzettend veel mogelijkheden om iets nieuws te leren zonder je bankrekening te plunderen.

Speciaal voor jou hebben we 5 betaalbare online cursussen op een rij gezet, allemaal onder de 20 euro. Van het bakken van je eigen zuurdesembrood tot het schilderen van een abstract portret, er is voor ieder wat wils. 

1. Leer zuurdesembrood bakken met jouw eigen gistcultuur – Aron

Prijs: €14,50

Zuurdesembrood bakken is een handige, leuke en lekkere hobby die je gemakkelijk thuis kunt meester worden. Aron leidt je door het proces van het kweken van je eigen gistcultuur tot het bakken van heerlijk zuurdesembrood. En het mooiste? Je hebt geen dure tools nodig, alleen wat basiskeukenbenodigdheden. Nog mooier? Je huis ruikt straks naar vers brood.

2. Online tekencursus voor beginners – Sasja

Prijs: €9,95

Denk je dat je niet kunt tekenen? Sasja bewijst het tegendeel met haar Blik Opener cursus. In korte, makkelijk te volgen lessen leer je beter kijken en daarmee beter tekenen. Deze cursus is perfect voor beginners en biedt een leuke, praktijkgerichte basis om mee te leren tekenen.

3. Leer een zesgangendiner koken in je eigen keuken – Aron

Prijs: €14,50

Wil je een nieuwe hobby starten waar anderen ook wat aan hebben? Maak dan indruk op je gasten met een zelfgemaakt zesgangendiner. Aron neemt je mee op culinaire reis door verschillende gerechten, van amuses tot desserts. Met duidelijke instructies en simpele ingrediënten tover je een indrukwekkend diner op tafel. In een paar simpele stappen zet je een complex, maar vooral lekker diner op tafel. En je hebt geen speciale tools nodig!

4. Abstract portret schilderen in acryl – Karim

Prijs: €14,99

Ontdek de vrijheid en expressie van abstracte portretschilderkunst met Karim. Deze cursus is geschikt voor alle niveaus en leert je stap voor stap hoe je met acrylverf een uniek portret creëert. Laat je creativiteit helemaal gaan en experimenteer met kleuren en vormen.

5. Improvers Bachata: Solo dance – Yvonne

Prijs: €20

Wil je een nieuwe hobby starten waarmee je lekker veel kunt bewegen? Duik in de wereld van Bachata dansen met Yvonne. Deze cursus is perfect voor diegenen die hun Bachata technieken willen verfijnen. Leer nieuwe ‘shines’ en verbeter je ritme en muzikaliteit, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. En nee, je hebt geen danspartner nodig! Deze cursus kun je lekker in je eentje doen.

Start vandaag je nieuwe hobby met Soofos

Een nieuwe hobby starten hoeft niet ontzettend veel tijd of geld te kosten. Met deze betaalbare online cursussen kun je op je eigen tempo leren en je vrije tijd vullen met nieuwe vaardigheden. De smaak te pakken of op zoek naar een andere hobby? Check hier al onze cursussen voor vrije tijd.

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

Blijf op de hoogte​

We willen je graag inspireren om nog meer uit jezelf te halen. Kom op onze e-mail lijst om op de hoogte te blijven over online leren, nieuwe cursussen en toffe acties.
Krijg de beste Learning & Development tips in jouw inbox
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.