Profielfoto van

Gabriella

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Gabriella

Hoi, ik ben Gabriella van Lieshout. Wat maakt mij gelukkig? Als een dier dat ook is! Mijn passie is zorgen voor het welzijn van een dier. Precies daarom ben ik een opleiding gaan volgen tot gedragsdeskundige en activiteitencoach voor honden.
Het begon met mijn eerste hondenbaan in 1998 en sindsdien heb ik met honden gewerkt in uiteenlopende functies. Van honden in de bewaking tot honden die gebruikt werden in de therapie voor mensen. Door het samenwerken met een hond als partner ben ik mijn gaan verdiepen in spel. Spel is namelijk de meest natuurlijke vorm van leren, van onschatbare waarde en essentieel in de opvoeding.

Time to Play ben ik gestart vanuit mijn wens om bij te dragen aan het welzijn van honden. Ik bied daarbij speelse activiteiten voor honden die alleen thuis zijn en zorg samen met de eigenaar voor een gelukkige hond in huis.

En daarnaast kan je mij ook vinden in het dierenasiel.  Hier zet ik mij graag in voor juist díe dieren die het minder goed hebben getroffen. Voor het emotioneel welbevinden en de resocialisatie van een dier speelt ook hier, het spel, weer een belangrijke rol.

Ik heb mijn ervaringen & tips verpakt in een leerzame en interessante video cursus. Met mijn cursussen wil ik je helpen als je zelf aan de slag wilt gaan met jouw hond. Kijk vooral wat past bij jou en jouw dier, ik wens je veel plezier!

Gabriella geeft les over deze onderwerpen

Dieren Honden Vrije Tijd

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.