Cursus Astrologie – Wat onthult jouw horoscoop?

Lea · 16 Augustus 2023
Verken de wereld van astrologie! In 10 thema-gerichte lessen ontdek je de basis van astrologie, die je perspectief op jezelf en anderen zal veranderen. Leer gericht in je eigen horoscoop kijken en ontdek meer over sterrenbeelden en horoscopen.
 • Beginner
 • 10 Lessen
 • 3u 10min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer de betekenis van de dierenriemtekens kennen en wat zij betekenen voor jou
 • Je ontdekt wat jouw kerneigenschappen zijn. En wat is nu eigenlijk de invloed van de ascendant op jouw sterrenbeeld?
 • Hoe werken de hemellichamen op jou in?
 • Wat zijn huizen en wat vertellen zij over zaken als geld, succes, liefde, familie, werk en studie?

Cursus Astrologie: leer de basis in 10 lessen

Wat onthult jouw horoscoop?

Al vanaf 1985 geef ik les in astrologie en heb ik ontelbare consulten aan cliënten gegeven. Al die kennis en ervaring heb ik nu gebundeld in deze laagdrempelige online cursus astrologie. 

Wat ga je leren in deze cursus astrologie:

 • Je zult ontdekken dat alle dierenriemtekens van betekenis voor je zijn wat hun betekenis is.
 • Je ontdekt wat jouw kerneigenschappen zijn.
 • Wat is nu eigenlijk de invloed van de ascendant op jouw sterrenbeeld?
 • Inzichten om jouw relaties te kunnen verbeteren: jouw do’s en dont’s.
 • Ontdek welke diepe invloed jouw gezin en opvoeding op jou hebben gehad.
 • Studie, werk en missie, en waar vind je jouw eigen plek?
 • Welke krachten verbergen zich in jouw onderbewustzijn?
 • Wat zijn collectieve krachten?

Belangrijk bij astrologie is dat je wat anders moet gaan leren denken door creatief begrippen en beelden aan elkaar te koppelen. Bij deze cursus geef ik ook oefeningen mee om je daarbij te helpen.

Ontdek de gratis mini-cursus astrologie

Hoe leer je horoscopen lezen?

Belangrijk bij astrologie is dat je anders moet gaan leren denken, door creatief begrippen en beelden aan elkaar te koppelen. Bij deze cursus geef ik ook praktische oefeningen mee om je daarbij te helpen.

De voorbeeldhoroscopen die ik in de cursus gebruik, zijn die van onze koningin Máxima en Donald Trump. Twee geheel verschillende persoonlijkheden en dus ook twee geheel verschillende horoscopen!

Meer weten over jezelf en de mensen om je heen? Schrijf je dan in! Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk.

Met een warme groet,

Lea Manders

Over de instructeur

Lea

2 Cursussen

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord… nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst… je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit?"

Deze tekst schreef een van mijn cliënten over haar ervaring tijdens een astrologisch consult. En ja, dit beschrijft wat heel veel mensen zo beleven tijdens en na het consult. Astrologie heeft mijn leven veranderd, toen ik met de serieuze astrologie in aanraking kwam. Dat was al op jonge leeftijd, met 17 jaar. Ik heb nog mogen rijpen tot de leeftijd van 30 jaar, toen ik in 1986 mijn professionele praktijk opende. En inmiddels heb ik - bijna 35 jaar verder - duizenden prachtige consulten, veel mooie cursussen, lezingen en workshops kunnen geven.

Naast mijn werk als astrologe ben ik sinds 1998 ook gemeenteraadslid voor een lokale politieke partij in Arnhem. Heerlijk om zowel met het diepe innerlijk als met bestuurlijke processen aan de slag te zijn, met 'beide poten in de klei'.

Mijn uitgangspunt in mijn werk met mensen is 'maak goud van lood' ofwel: door jezelf te kennen, doorgronden en aanvaarden ben je in staat de (soms nare) gebeurtenissen in het leven om te vormen naar positieve resultaten en groei.

Om mijn cliënten steeds breder te kunnen ondersteunen heb ik meerdere 'instrumenten' leren hanteren. Ik werk tevens met de astrologische Symbolonkaarten, om via beelden zichtbaar te maken wat onderbewust gaande is. Mijn intuïtie zet ik in om exacter aan te voelen wat nu gaande is. En als Internationaal Register Hypnotherapeut help ik mijn cliënten 'ongewenste programmaatjes vanuit het onderbewuste' aan te pakken en los te laten. Ik ben moeder van 3 volwassen zonen. Ik ben een Kreeft (1956) met Ascendant Weegschaal.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Heel leuke en interessante cursus astrologie! Ook als je al wat meer weet over astrologie geeft deze cursus meer diepgang en een goede basis! Docente Lea legt alles heel duidelijk en opbouwend uit. Veel geleerd! 🙂

 2. Ik vond het een onwijs leerzame en interessante cursus om te volgen! Ik vond het af en toe wel nog een beetje lastig om alles te volgen, maar hopelijk wordt alles een stuk helderder en duidelijker in de vervolgcursus! 😀

  Verder heb ik niks bijzonders te melden, het was echt een top cursus!

 3. Een hele interessante en uitgebreide basis cursus.

 4. In tien lessen neemt Lea je mee langs de beginselen van de astrologie. Stap voor stap krijg je een stevige basis voor je verdere studie van de astrologie. Lea legt je helder uit wat de ascendant, de huizen, de planeten in je horoscoop betekenen. Ze biedt hierbij handige kaartjes aan waarmee je zelf aan de slag kunt met duiden van je eigen horoscoop; waarmee je de combinaties tussen planeet, teken en huis gemakkelijk kunt maken. Toen ik tijdens de cursus een vraag stelde, reageerde ze binnen een uur. Heel fijn! Ik ben zelf al wat langer bezig met astrologie. Als ‘gevorderde’ vond ik deze cursus heel waardevol omdat ik het leerzaam vind om te horen en zien hoe een ander een horoscoop aanpakt en interpreteert. Ik vind deze cursus een aanrader voor eenieder die wil kennis maken met astrologie en ook voor gevorderden is het een goede ‘opfrisser’ van een hele kundige docente.

Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €49,95.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 105 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.