Profielfoto van
Instructeur

Lea

Astrologie en coaching

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Lea

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord… nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst… je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit?"

Deze tekst schreef een van mijn cliënten over haar ervaring tijdens een astrologisch consult. En ja, dit beschrijft wat heel veel mensen zo beleven tijdens en na het consult. Astrologie heeft mijn leven veranderd, toen ik met de serieuze astrologie in aanraking kwam. Dat was al op jonge leeftijd, met 17 jaar. Ik heb nog mogen rijpen tot de leeftijd van 30 jaar, toen ik in 1986 mijn professionele praktijk opende. En inmiddels heb ik - bijna 35 jaar verder - duizenden prachtige consulten, veel mooie cursussen, lezingen en workshops kunnen geven.

Naast mijn werk als astrologe ben ik sinds 1998 ook gemeenteraadslid voor een lokale politieke partij in Arnhem. Heerlijk om zowel met het diepe innerlijk als met bestuurlijke processen aan de slag te zijn, met 'beide poten in de klei'.

Mijn uitgangspunt in mijn werk met mensen is 'maak goud van lood' ofwel: door jezelf te kennen, doorgronden en aanvaarden ben je in staat de (soms nare) gebeurtenissen in het leven om te vormen naar positieve resultaten en groei.

Om mijn cliënten steeds breder te kunnen ondersteunen heb ik meerdere 'instrumenten' leren hanteren. Ik werk tevens met de astrologische Symbolonkaarten, om via beelden zichtbaar te maken wat onderbewust gaande is. Mijn intuïtie zet ik in om exacter aan te voelen wat nu gaande is. En als Internationaal Register Hypnotherapeut help ik mijn cliënten 'ongewenste programmaatjes vanuit het onderbewuste' aan te pakken en los te laten. Ik ben moeder van 3 volwassen zonen. Ik ben een Kreeft (1956) met Ascendant Weegschaal.

Cursussen

 • Cursus Astrologie – Wat onthult jouw horoscoop?

  49,95
  6
  107

  Verken de wereld van astrologie! In 10 thema-gerichte lessen ontdek je de basis van astrologie, die je perspectief op jezelf en anderen zal veranderen. Leer gericht in je eigen horoscoop kijken en ontdek meer over sterrenbeelden en horoscopen.

 • Gratis Minicursus Astrologie

  Gratis
  32
  438

  Altijd al meer willen weten over astrologie en jouw horoscoop? Doe mee met deze gratis minicursus en ik beloof je dat je verrast zult zijn over de veelomvattendheid van astrologie!

Blogs

Ontmoet Lea Manders, zij geeft een online cursus Astrologie op Soofos

Ontmoet onze online instructeurs: Astrologe Lea Manders

Politicus én professioneel astrologe: Maak kennis met Lea Manders. Zij leert je alles over astrologie, zodat jij meer over jezelf kunt leren.

3 juli 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.