Gratis Minicursus Astrologie

Lea · 18 Januari 2024
Altijd al meer willen weten over astrologie en jouw horoscoop? Doe mee met deze gratis minicursus en ik beloof je dat je verrast zult zijn over de veelomvattendheid van astrologie!
 • Beginner
 • 9 Lessen
 • 45min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Eerste kennismaking met astrologie, de achtergronden en de instructeur en astrologe Lea Manders
 • Begrijpen wat astrologie voor je kan betekenen
 • Kennismaken met de horoscooptekening
 • Een overzicht van de vele technieken en toepassingen in de astrologie

Gratis minicursus Astrologie

Ga mee de kosmos in

In deze introductiecursus ga ik met je op weg de kosmos in. Je leert over de sterrenbeelden en over de betekenis van de ascendant, planeten en huizen. Je zult zien dat een persoonlijke horoscoop een ‘hemelkaart’ is van een driedimensionale werkelijkheid. Van datgene wat aan de hemel zichtbaar was op het moment en de plek van jouw geboorte. Ik gebruik de horoscoop van Koningin Maxima als voorbeeldhoroscoop.

Horoscoop Koningin Maxima

Wat leer je in deze minicursus?

 • Wat is de betekenis van jouw sterrenbeeld?
 • Wat vertelt jouw ascendant over jou?
 • Wat is de werking van planeten en huizen?
 • Je zult zien dat een persoonlijke horoscoop een ‘hemelkaart’ is van een driedimensionale werkelijkheid: datgene wat aan de hemel zichtbaar was op het moment en de plek van jouw geboorte.
 • Je begrijpt al iets meer van jouw eigen horoscoop, zodat jij jezelf en anderen beter leert kennen.

⭐️ BONUS Bij deze cursus krijg je een set astrologische kaartjes die je zelf kunt printen. Daardoor zie je direct hoe veelomvattend astrologie is en dat je hele leven in jouw horoscoop te vinden is.

 • 12 kaartjes voor de sterrenbeelden
 • 12 kaartjes voor de huizen ofwel astrologische velden
 • 16 kaartjes voor de hemellichamen en andere interessante punten

Jezelf én anderen beter leren kennen met astrologie

Astrologie is weer helemaal hip! De bekende astrologe Lea Manders neemt je mee in deze gratis mini-cursus en laat je zien waar astrologie over gaat en wat je allemaal moet weten om een persoonlijke horoscoop te interpreteren.

Les 1: Hoe is astrologie ontdekt?
Les 2: Horoscooprubrieken, programma’s en astrologen
Les 3: Eerste introductie in het lezen van een horoscooptekening

Na deze introductie kan je aan de slag met de basiscursus “Astrologie – Wat onthult jouw horoscoop?” van 10 lessen waarin je in iets meer dan 3 uur leert en aan de slag gaat met jouw eigen horoscopen. Want daar is het om te doen: jezelf én anderen beter leren kennen.

Wat heb je nodig om mee te doen met deze gratis minicursus astrologie?

Zorg voor jouw exacte geboortetijd (op te vragen bij burgerlijke stand geboorteplaats of uit babyboek of dergelijke) voordat je aan de basiscursus gaat beginnen. Daarnaast is het handig om de horoscoop van Maxima (zie de les ‘Eerste introductie in het lezen van een horoscooptekening’) te printen, zodat je aantekeningen kunt maken.

Lea Manders, auteur van het boek “Wat onthult jouw horoscoop”

Als astrologie je echt gaat ‘pakken’ dan kan ik je de aanschaf van mijn boek “Wat onthult jouw horoscoop” adviseren. Dat kan via mijn site https://www.leamanders.nl/webshop of via de boekhandel.

Doe gratis mee met deze minicursus en ik beloof je dat je verbaasd zal zijn over de veelomvattendheid van astrologie!

Veel leerplezier!

Over de instructeur

Lea

2 Cursussen

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord… nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst… je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit?"

Deze tekst schreef een van mijn cliënten over haar ervaring tijdens een astrologisch consult. En ja, dit beschrijft wat heel veel mensen zo beleven tijdens en na het consult. Astrologie heeft mijn leven veranderd, toen ik met de serieuze astrologie in aanraking kwam. Dat was al op jonge leeftijd, met 17 jaar. Ik heb nog mogen rijpen tot de leeftijd van 30 jaar, toen ik in 1986 mijn professionele praktijk opende. En inmiddels heb ik - bijna 35 jaar verder - duizenden prachtige consulten, veel mooie cursussen, lezingen en workshops kunnen geven.

Naast mijn werk als astrologe ben ik sinds 1998 ook gemeenteraadslid voor een lokale politieke partij in Arnhem. Heerlijk om zowel met het diepe innerlijk als met bestuurlijke processen aan de slag te zijn, met 'beide poten in de klei'.

Mijn uitgangspunt in mijn werk met mensen is 'maak goud van lood' ofwel: door jezelf te kennen, doorgronden en aanvaarden ben je in staat de (soms nare) gebeurtenissen in het leven om te vormen naar positieve resultaten en groei.

Om mijn cliënten steeds breder te kunnen ondersteunen heb ik meerdere 'instrumenten' leren hanteren. Ik werk tevens met de astrologische Symbolonkaarten, om via beelden zichtbaar te maken wat onderbewust gaande is. Mijn intuïtie zet ik in om exacter aan te voelen wat nu gaande is. En als Internationaal Register Hypnotherapeut help ik mijn cliënten 'ongewenste programmaatjes vanuit het onderbewuste' aan te pakken en los te laten. Ik ben moeder van 3 volwassen zonen. Ik ben een Kreeft (1956) met Ascendant Weegschaal.

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

35 Beoordelingen

 • 5
  18
 • 4
  12
 • 3
  4
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Leuke en interessante cursus. Iets waar ik in de toekomst zeker wel meer mee wil gaan doen.

 2. Heel duidelijk, veel geweten! Heel erg indrukwekkend naast mijn onderzoek.!

 3. Duidelijke basis cursus heel interessant ook om juist te leren hoe je de informatie over de stand van de hemellichamen,dierenriemtekens en huizen samen te voegen.

 4. Heel mooi hoe je uitlegt hoe uniek een geboortehoroscoop en wanneer exact eenzelfde pas zou kunnen ontstaan.
  dankjewel. erg verrijkend op de kennis die ik zo al had.

 5. Leuke introductie. Wel jammer dat alles wordt voorgelezen.

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 449 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.