Strobistfotografie Cursussen

Leer alles over Strobistfotografie en ontdek de wereld van fascinerende technieken. Meld je nu aan op Soofos en begin direct met leren!

  • Online Cursus Strobistfotografie – Fotograferen met Flitser

    Oorspronkelijke prijs was: €127.Huidige prijs is: €67.
    4
    65

    In deze online cursus strobistfotografie leg ik je uit hoe jij de flitser de baas wordt. Creëer zelf eenvoudig het mooiste licht en maak mooiere foto's.

Leer professioneel belichten met de Strobistfotografie cursus

Wil je graag leren hoe je professioneel kunt belichten in je foto’s? Dan is de Strobistfotografie cursus op Soofos precies wat je zoekt! In deze cursus leer je alles over de verschillende technieken, belichting en apparatuur die je nodig hebt om prachtige foto’s te maken met behulp van externe flitsers.

Ontdek de Strobistfotografie technieken

Tijdens de Strobistfotografie cursus leer je verschillende technieken die je kunt toepassen om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. Je leert bijvoorbeeld hoe je de flitser kunt gebruiken om het licht op je onderwerp te controleren en hoe je verschillende lichtbronnen kunt combineren voor een professioneel resultaat. Daarnaast leer je ook hoe je de flitser kunt positioneren en instellen voor het gewenste effect. Met deze technieken kun je je creativiteit de vrije loop laten en unieke foto’s maken die echt opvallen.

Verbeter je Strobistfotografie belichting

Een goede belichting is essentieel voor het maken van mooie foto’s. Tijdens de Strobistfotografie cursus leer je hoe je de belichting kunt optimaliseren met behulp van externe flitsers. Je leert bijvoorbeeld hoe je het flitslicht kunt verzachten met behulp van diffusers en reflectoren, zodat je een natuurlijkere uitstraling krijgt. Daarnaast leer je ook hoe je de juiste belichting kunt bepalen voor verschillende situaties, zoals portretten, landschappen en actiefoto’s. Met deze kennis kun je je foto’s naar een hoger niveau tillen en professionele resultaten behalen.

Wil je graag aan de slag met Strobistfotografie? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Strobistfotografie

Blogs over Strobistfotografie

soorten fotografie

Ontdek verschillende soorten fotografie in dit handige overzicht

Ontdek diverse soorten fotografie met hun eigen technieken en esthetiek. Dit overzicht geeft dieper inzicht in de wereld van fotografie.

8 februari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.