Profielfoto van
Instructeur

Thijs

Car Consultancy

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Thijs

Ik ben Thijs Dollekens, in 2020 begon ik mijn onderneming als adviseur en bemiddelaar. Ik adviseerde mensen bij het aankopen, verkopen en inruilen van hun auto. Ook heb ik tussen autodealers en particulieren bemiddeld om tot een goede verkoop, aankoop of inruil te komen.

Al vanaf het begin wist ik wat ik wilde doen: Voor de particulier een betere deal verzorgen.

Dit allemaal begon nog ver voor 2020. In de zomer van 2016 kocht ik met mijn vader, mijn eerste brommer, ik was toen 14 jaar. Het doel was om de brommer op te knappen, net zoals mijn vader dat in zijn jeugd deed.

Met alles wat mij werd uitgelegd groeide mijn interesse in de techniek die er bij kwam kijken. De interesse in brommers rolde door in de interesse in auto's, waar nog veel meer techniek te vinden was.

Toen ik op mijn 14e op een brommer reed (niet tegen de politie zeggen), die ik samen met mijn vader had gerepareerd , ervaarde ik hoe het was om van niets iets te maken, en de vrijheid die een voertuig kan brengen.

Het halen van mijn rijbewijs was dan ook een van de gelukkigste dagen uit mijn leven.

Toch is mij meer bijgebracht dan alleen de mooie techniek en het gevoel van vrijheid. Door mijn enthousiasme kwam ik geregeld aanzetten met een auto die ik (op 16 jarige leeftijd) wel vet vond, regelmatig grote auto's met grote motoren. en maar al te vaak hoorde ik dan van pap: "Heel leuk! Maar niet voor in Nederland.." Dat ging dan niet alleen over benzine kosten, maar ook over zaken zoals de wegenbelasting en verzekering. En daar kwam voor het eerst de keerzijde van al die leuke auto's om de hoek kijken.

En nu, enkele jaren later, maak ik het mijn taak om mensen -door het kopen van een leuke auto- het gevoel van vrijheid te geven , zonder dat ze daarbij gedemotiveerd raken door hoge, onverwachtse (maandelijkse) kosten.

Auto verkopers en auto monteurs weten echt wel waar ze mee bezig zijn, wel zo eerlijk als de particulier ook weet waar hij mee bezig is.

Thijs geeft les over deze onderwerpen

Financieel Persoonlijke Ontwikkeling

Cursussen

  • Auto Aankoop Cursus

    Oorspronkelijke prijs was: €100.Huidige prijs is: €80.
    1
    24

    Dé All-In Aankoop Cursus waarmee jij zelfstandig én verantwoord een auto aankoopt. Met een bespaar potentie van meer dan €1.000!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.