Online Reiki cursus – In 21 dagen meer in contact met jezelf

Christa · 13 Juni 2024
Een cursus vol zelfbehandelingen, meditaties en meer. Neem elke dag een moment voor jezelf en ontdek wat jouw lijf jou te vertellen heeft.
  • Alle niveaus
  • 28 Lessen
  • 13u 30min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Basis Reiki-technieken
  • Leer voelen en ervaren wat jouw lijf je te vertellen heeft
  • Meer rust ervaren, meer in contact zijn met jezelf
  • Leer over de Gokai en de zeven hoofdchakra's

Online Reiki cursus: kom in 21 dagen in contact met jezelf

Reiki, een eeuwenoude Japanse helingsmethode, biedt de unieke mogelijkheid om zowel fysieke als emotionele balans te herstellen door middel van universele levensenergie. In deze online reiki cursus, verzorgd door Christa Hartgers van HolisMetime, ga je ervaren wat Reiki is en wat het voor je kan doen. Je leert hoe je deze krachtige techniek kunt inzetten als onderdeel van je dagelijkse routine.

Ontdek de kracht van Reiki

Stel je voor: minder stress, diepe ontspanning, en een innerlijke rust die je door de dag heen draagt. Dit is wat Reiki met je kan doen. Het werkt als een energieboost die je zelfherstellend vermogen een kickstart geeft, waardoor je sneller opknapt van kwaaltjes en je algehele welzijn verbetert.

Maar, het gaat verder dan dat. Emotioneel vind je een evenwicht dat piekeren en stress naar de achtergrond duwt, terwijl je spiritueel een sprong vooruit maakt. Je zelfinzicht en intuïtie krijgen een boost, waardoor je sterker in je schoenen staat.

Met Reiki open je de deur naar een leven vol balans, energie en persoonlijke groei. Het is een gamechanger voor iedereen die klaar is voor een positieve verandering.

Volg deze cursus voor én na jouw Reiki behandeling

Deze Reiki cursus dient als een perfect nazorgtraject voor iedereen die een Reiki behandeling heeft ondergaan. Het biedt een gestructureerde manier om de positieve effecten van Reiki verder te integreren en te verdiepen. Maar ook zonder voorafgaande behandeling is deze cursus een uitstekende kennismaking met de principes en praktijken van Reiki.

Wat ga je leren?

Volg 21 dagen lang dit zorgvuldig samengestelde programma dat is gericht op zelfbehandeling, meditatie, en de basisprincipes van Reiki, zoals de Gokai. Ook de zeven hoofdchakra’s komen aan bod. Je leert hoe je Reiki kunt toepassen op jezelf, maar ook hoe je intuïtief kunt luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

Deze online cursus Reiki is geen vervanging voor een professionele Reiki-inwijding, maar kan wel een waardevolle aanvulling of eerste stap zijn op je pad naar zelfontdekking en -genezing.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Of je nu nieuw bent in de wereld van Reiki of al een inwijding hebt ontvangen volgens het Usui-systeem van natuurlijke genezing, deze cursus is voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, heling, en een diepere verbinding met zichzelf. Het is speciaal ontworpen voor diegenen die de kracht van dagelijkse zelfzorg en meditatie willen ontdekken en integreren in hun leven.

Begin vandaag nog met jouw transformatie

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op jouw pad naar innerlijke rust en zelfgenezing? Meld je dan nu aan voor de online cursus “Reiki – in 21 dagen in contact komen met jezelf” en begin aan een reis die je leven kan veranderen. Met de deskundige begeleiding van Christa Hartgers en de kracht van Reiki ben je goed op weg naar een holistisch gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven.

Meld je aan en begin aan jouw reis naar zelfontdekking en heling!

Over de instructeur

Christa

1 Cursus

Ik ben Christa, geboren als Schorpioen in 1986, en ik heb mijn hart verloren aan het helpen en begeleiden van mensen door hun persoonlijke veranderingsprocessen. Als moeder, partner, en voormalig onderwijzer, heb ik een rijk leven vol diverse ervaringen. Van het lesgeven aan jonge geesten tot het navigeren door de uitdagingen van long-covid.

Mijn pad heeft mij geleid naar een diepere passie: holistische therapie. Door mijn eigen strijd heb ik geleerd te luisteren naar wat mijn lichaam mij probeert te vertellen, een reis die uiteindelijk mijn roeping werd. Met mijn achtergrond in onderwijs en mijn ervaring in HR en recruitment, heb ik een unieke kijk op persoonlijke ontwikkeling.

Nu, als een trotse Reiki Master en holistisch therapeut, combineer ik mijn liefde voor onderwijs met mijn passie voor heling en groei. Mijn missie? Jou begeleiden naar een leven waarin je volledig voor jezelf kiest, luistert naar je innerlijke stem, en je hart volgt. Welkom bij HolisMetime – het is tijd voor jou!

Oorspronkelijke prijs was: €199.Huidige prijs is: €66.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 23 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.