Cursus – Vakantievideo maken met je mobiel!

Ellen · 17 November 2023

Krijg praktische tips en tricks van een echte videograaf en maak in een handomdraai toffe vakantievideo's met je mobiel. Zonder extra kosten voor apparatuur of editprogramma's!

 • Alle niveaus
 • 28 Lessen
 • 2u 16min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Maak in een handomdraai toffe vakantievideo’s met je mobiel
 • Leer écht toffe vakantievideo’s maken! Een herinnering voor het leven 🧡
 • Handige, praktische tips die ik je graag leer vanuit de videografie
 • In weinig tijd, zonder extra kosten in gemakkelijke stappen een te gekke vakantievideo maken.

Herken jij dat je na een heerlijke vakantie jouw filmrol bomvol staat met foto’s en video’s? De meesten van ons scrollen daar eens in de tijd nog eens doorheen, maar daar blijft het vaak bij. Zonde! Want van die beelden kun jij een te gekke vakantievideo maken en daarmee een herinnering voor het leven! 😃

Jij wil…

 • Écht toffe vakantievideo’s maken! Niet meer ‘random filmpjes’ achter elkaar plakken als een soort videocollage, maar echt een verhaal vertellen wat je weer mee terugneemt naar jouw vakantie;
 • Jouw vakantie zó vastleggen dat je weer helemaal terug naar dat moment gaat;
 • Easy & praktische tips leren die ik je graag leer vanuit mijn eigen ervaringen én vanuit het videografie-vak;
 • In weinig tijd, zonder extra kosten in gemakkelijke stappen tóch een te gekke vakantievideo maken.

Wat heb je nodig voor deze cursus?

Alleen je mobiel! De cursus is super easy en toegankelijk voor iedereen, want ik geloof namelijk dat iedereen leuke videocontent kan maken en dat je daarvoor echt geen videograaf hoeft te zijn of dure apparatuur moet hebben.

Laten we samen herinneringen voor het leven maken! 😍🙌🏼

Over de instructeur

Ellen

1 Cursus

Hi, ik ben Ellen Hut en videograaf en eigenaresse van De Filmhut! 😃 Ik heb een aantal jaren geleden zelf op het punt gestaan dat ik dacht: ik wil graag onze reis vastleggen – mijn vriend en ik zijn een jaar op wereldreis geweest – en wij kozen ervoor om dit vast te leggen op video, gewoon met onze mobiel. En ja, dit is in het begin een tikje ongemakkelijk, want wij hebben dit echt een beetje in vlog-stijl op te nemen, dus dat je echt gaat vertellen: hoe voelde je je toen, wat dacht je toen, waar liep je tegenaan en dat is júist superleuk om later weer terug te horen en je terug te nemen in het moment. Sterker nog… door deze vakantievideo’s is mijn liefde voor videografie ontstaan. Inmiddels werk ik fulltime als videograaf, een droombaan! Het lijkt mij superleuk om jou ook te leren hoe ik dit doe en waarom ik hier zo enthousiast over ben! 😃🙌🏼

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  3
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Hele leuke minicursus voor wie het filmen met je mobiel is blijven hangen bij losse videoshots. Ook de uitleg over het editten en dus samenvoegen van je losse videofragmenten wordt heel duidelijk uitgelegd. Het enthousiasme van Ellen Hut spat van je scherm. Het is duidelijk te zien dat Elleen een inmiddels ervaren videograaf is, ze gebruikt wel vaktermen, maar legt deze dan ook direct in begrijpelijke taal voor een leek uit. Ik kijk met heel veel belangstlling uit naar een vervolgcursus van de Filmhut.

 2. Ik vind de cursus echt heel goed gemaakt. De kwaliteit van de video’s is super goed en heel persoonlijk. Je laat heel duidelijk zien wat er allemaal mogelijk is en hoe het er uit kan komen te zien. En dat allemaal in een duidelijke volgorde met een duidelijk einddoel. Heel veel zin om dit toe te passen op mijn meest recente vakanties!!

 3. Hoi Ellen,
  Superleuke cursus. Ik heb het met veel plezier gevolgd. Bedankt voor zoveel enthousiasme en de uitleg. Ik heb me geen moment verveeld en heb veel nieuws geleerd. Ik houd van films, schrijven en fotograferen en ik ben heel blij dat je mij over mijn angst heb heen getrokken dat het eenvoudig kan met de gemakkelijke tools die al tot je beschikking zijn.

Oorspronkelijke prijs was: €55.Huidige prijs is: €33.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 53 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.