Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo je kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 6 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop en acquisitie en winkel/ beursverkoop.

6 verkooptechnieken

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee en laat ik je 6 verkooptechnieken zien. Je leert de 6 verkooptechnieken beheersen met behulp van theorie en echte praktijkvoorbeelden.
Het resultaat van deze training is een uitgebreide super skillset, waarmee jouw commerciële prestaties merkbaar verhoogt wordt. Dit zal resulteren in kwalitatieve, effectieve en makkelijke verkoop. Doordat deze verkooptechnieken je heel veel inzicht geeft, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan heel veel praktijkvoorbeelden om de geleerde 6 verkooptechnieken toe te passen in commerciële taken zoals telefonische verkoop en acquisitie, het opstellen van perfecte offertes, e-mails en nog veel meer. Als BONUS krijg je een extra verkooptechniek SALESCYCLE en leer je aantal geheimen in het hoofdstuk SCIENCE IN SALES .

Wat ga je leren in deze cursus?

We gaan heel veel bespreken in deze online cursus 6 verkooptechnieken.

We beginnen met de eerste verkooptechniek: ORDER.
In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling). Je leert ook hoe je op een snelle en makkelijke manier erachter kunt komen wanneer je niet of wanneer juist wel een ORDER kan en gaat sluiten.

Daarna gaan we aan de slag met: SPIN
In deze verkooptechniek leer je om met structuur en controle je klant meer inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om jouw producten en diensten aan te kopen. Daarbij leer je ook een manier om het voor jou en je klant of prospect makkelijker goede afspraken te maken.

Daarna gaan we aan de slag met: GROW
In deze verkooptechniek leer je sferen te creëren om zodoende uw klant of prospect extra te motiveren om juist wel bij jou tot aankopen of tot nog meer aankopen over te laten gaan.

Daarna gaan we aan de slag met: BLACKBOOK
In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht om een geweldige relatie op te bouwen en vertrouwen te krijgen.
Je krijgt altijd de juiste aandacht. Daarbij creëer je makkelijker en eerder inzichtelijk te krijgen behoeftes van klanten.

Daarna gaan we aan de slag met: BTW (By The Way)
In deze verkooptechniek leer je om bij elk verkoopgesprek met controle en structuur geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende zaken te bespreken.

En als laatste verkooptechniek gaan we aan de slag met: CLOSING SKILLS
In deze laatste verkooptechniek leer je om de alle 6 geleerde verkooptechnieken op een unieke manier te combineren. Om zo op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier om je deal, opdracht, offerte of order te sluiten(closen).

Als BONUS: SALESCYCLE
In deze verkooptechniek leer je met structuur en controle alle stappen van prospect tot klant onder controle te krijgen en te houden.

Als BONUS: SCIENCE IN SALES
Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leer je veel wetenschappelijke zaken. Je leert om technisch en berekend te verkopen. Hierbij maak je kennis met geweldige en interessante onderwerpen die uit bewezen onderzoeken naar voren zijn gekomen.

Cursusoverzicht

1. Order
ORDER PROEFLES 00:13:00
2. Spin
Spin 00:02:30
3. Grow
Grow 00:10:00
4. Blackbook
Blackbook 00:05:00
5. BTW
BTW 00:01:30
6. Closing skills
Closing skills 00:01:30
BONUS: Sales Cycle
Sales Cycle 00:07:30
BONUS: Science in Sales
Liegen 00:01:00
Afspraak 00:01:00
Pepermunt PROEFLES 00:01:00
Straight to the point 00:01:00
Foto’s 00:01:30

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

VOLG DEZE CURSUS

79 19 (incl. BTW)In winkelmandje

  Geef cursus cadeau
 • 79 19 (incl. BTW)
 • Cursus Certificaat
 • Levenslange toegang
 • 12 lessen
 • 46 minuten, 30 seconden
 • Nederlands gesproken
 • Leer op alle apparaten
 • 14 dagen geld terug garantie
6 cursisten volgen nu deze cursus
top
  © 2018 Soofos B.V.