Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo je kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 6 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop en acquisitie en winkel/ beursverkoop.

 

6 verkooptechnieken

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee en laat ik je 6 verkooptechnieken zien. Je leert de 6 verkooptechnieken beheersen met behulp van theorie en echte praktijkvoorbeelden.
Het resultaat van deze training is een uitgebreide super skillset, waarmee jouw commerciële prestaties merkbaar verhoogt wordt. Dit zal resulteren in kwalitatieve, effectieve en makkelijke verkoop. Doordat deze verkooptechnieken je heel veel inzicht geeft, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan heel veel praktijkvoorbeelden om de geleerde 6 verkooptechnieken toe te passen in commerciële taken zoals telefonische verkoop en acquisitie, het opstellen van perfecte offertes, e-mails en nog veel meer. Als BONUS krijg je een extra verkooptechniek SALESCYCLE en leer je aantal geheimen in het hoofdstuk SCIENCE IN SALES .

 

Wat ga je leren in deze cursus?

We gaan heel veel bespreken in deze online cursus 6 verkooptechnieken.

 

Order

In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling). Je leert ook hoe je op een snelle en makkelijke manier erachter kunt komen wanneer je niet of wanneer juist wel een ORDER kan en gaat sluiten.

 

Spin

In deze verkooptechniek leer je om met structuur en controle je klant meer inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om jouw producten en diensten aan te kopen. Daarbij leer je ook een manier om het voor jou en je klant of prospect makkelijker goede afspraken te maken.

 

Grow

In deze verkooptechniek leer je sferen te creëren om zodoende uw klant of prospect extra te motiveren om juist wel bij jou tot aankopen of tot nog meer aankopen over te laten gaan.

 

Blackbook

In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht om een geweldige relatie op te bouwen en vertrouwen te krijgen.
Je krijgt altijd de juiste aandacht. Daarbij creëer je makkelijker en eerder inzichtelijk te krijgen behoeftes van klanten.

 

BTW

In deze verkooptechniek leer je om bij elk verkoopgesprek met controle en structuur geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende zaken te bespreken.

 

Closing skills

In deze laatste verkooptechniek leer je om de alle 6 geleerde verkooptechnieken op een unieke manier te combineren. Om zo op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier om je deal, opdracht, offerte of order te sluiten(closen).

 

Als bonus: Salescycle

In deze verkooptechniek leer je met structuur en controle alle stappen van prospect tot klant onder controle te krijgen en te houden.

 

Als bonus: science in sales

Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leer je veel wetenschappelijke zaken. Je leert om technisch en berekend te verkopen. Hierbij maak je kennis met geweldige en interessante onderwerpen die uit bewezen onderzoeken naar voren zijn gekomen.

Over de Instructeur

Profielfoto
Graham Hulsebos
Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering, wat hem een geweldige basis heeft gegeven voor zijn ruim 20-jarige verkoopcarrière. Commercieel, communicatief, en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen – niet alleen op gebied van verkoop/ sales en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden.

Bekijk meer cursussen van Graham Hulsebos →

Cursusoverzicht

1. Order
ORDER PROEFLES 00:13:00
2. Spin
Spin 00:02:30
3. Grow
Grow 00:10:00
4. Blackbook
Blackbook 00:05:00
5. BTW
BTW 00:01:30
6. Closing skills
Closing skills 00:01:30
BONUS: Sales Cycle
Sales Cycle 00:07:30
BONUS: Science in Sales
Liegen 00:01:00
Afspraak 00:01:00
Pepermunt PROEFLES 00:01:00
Straight to the point 00:01:00
Foto’s 00:01:30

Reviews

4

4
1 beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren1
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Duidelijke Cursus

    4

    Goede en duidelijke cursus. Lekker snel en geeft je een hoop handvaten. Ik denk dat ik hem nog een paar keer ga herhalen om het helemaal mezelf te maken.

  © 2019 Soofos B.V.