Introductiecursus Sales – 6 Verkooptechnieken

Graham · 24 Juli 2023
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 6 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop en acquisitie en winkel/ beursverkoop.
 • Beginner
 • 12 Lessen
 • 18u 58min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Zes nuttige verkooptechnieken kennen.
 • De geheimen van het verkopen kennen.
 • Leer technieken van een verkoopexpert.
 • Aan de hand van videolessen.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Leer in deze introductie 6 verkooptechnieken

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo je kansen te spreiden. Op dezelfde wijze is ook deze training zo ingericht. Deze training is namelijk gericht op het leren, schakelen en combineren van zes verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben stuk voor stuk hun effectiviteit in de praktijk bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling). Deze technieken zijn bruikbaar in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop, maar ook bij acquisitie en winkel- en beursverkoop. Deze methodes worden je aangeleerd door Graham Hulsebos!

Welke verkooptechnieken komen aan bod?

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee en laat ik je zes verkooptechnieken zien. Je leert de technieken beheersen met behulp van theorie en echte praktijkvoorbeelden. Zo leer je snel en efficiënt. Het resultaat van deze training is een uitgebreide skillset, waarmee jouw commerciële prestaties merkbaar verhoogt worden. Dit zal resulteren in kwalitatieve, effectieve en makkelijke verkoop. Doordat deze verkooptechnieken je heel veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een samenwerking die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan heel veel praktijkvoorbeelden om de geleerde zes verkooptechnieken toe te passen in commerciële taken, zoals telefonische verkoop en acquisitie, het opstellen van perfecte offertes, e-mails en nog veel meer. Als bonus krijg je een extra verkooptechniek, namelijk de salescycle. Ook leer je aantal geheimen in het hoofdstuk “Science in Sales”.

Deze sales technieken worden in de cursus besproken:

Order

In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling). Je leert ook hoe je op een snelle en makkelijke manier erachter kunt komen wanneer je niet of wanneer juist wel een deal kan én gaat sluiten.

Spin

In deze verkooptechniek leer je om met structuur en controle je klant meer inzicht en duidelijkheid te geven. Op deze manier gaat het winstgevender worden om jouw producten en diensten aan te kopen. Daarbij leer je ook een manier om het voor jou en je klant of prospect makkelijker goede afspraken te maken.

Grow

In deze verkooptechniek leer je sferen te creëren om zodoende uw klant of prospect extra te motiveren. Zo is de kans dus groter dat de klant juist wel bij jou wilt kopen of tot extra aankopen over gaat.

Blackbook

In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht om een geweldige relatie op te bouwen met de klant en vertrouwen te winnen. Daardoor krijg je altijd de juiste aandacht. Daarbij creëer je makkelijker en eerder inzicht in de wensen en behoeften van de klant.

BTW

In deze verkooptechniek leer je om bij elk verkoopgesprek met controle en structuur geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende zaken te bespreken.

Closing skills

In deze laatste verkooptechniek leer je om de alle zes geleerde verkooptechnieken op een unieke manier te combineren. Om zo op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier om je deal, opdracht, offerte of order te sluiten (closen).

Extra: Salescycle

In deze verkooptechniek leer je met structuur en controle alle stappen van prospect tot klant onder controle te krijgen en te houden.

Extra: science in sales

Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leer je veel wetenschappelijke zaken. Je leert om technisch en berekend te verkopen. Hierbij maak je kennis met geweldige en interessante onderwerpen die uit bewezen onderzoeken naar voren zijn gekomen.

Over de instructeur

Graham

1 Cursus

Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering, wat hem een geweldige basis heeft gegeven voor zijn ruim 20-jarige verkoopcarrière. Commercieel, communicatief, en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen – niet alleen op gebied van verkoop/ sales en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden.

Beoordelingen

4.2 Gemiddelde beoordeling

20 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  12
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Goeie cursus, maar mag meer gebruik maken van voorbeelden uit de praktijk

 2. Heel duidelijke uitleg met mooie dia’s erbij.
  Uitleg van verschillende principes met op het einde nog enkele bruikbare fun facts.
  Mooi gericht op de praktijk.

 3. Zeer duidelijk verhaal en heel leerzaam.
  Ga dit zeker gebruiken/toepassen

 4. Helder en duidelijk verhaal.
  Ik heb er goede punten uit kunnen halen die ik ook zeker toe ga passen in mijn carrière.
  Soms vond ik het geluid wel wat zacht klinken (kon hem ook niet harder zetten helaas)
  En bij één van de laatste modules was het beeld zwart en hoorde je even niks.
  Maar samengevat een leerzame cursus met duidelijke uitleg.

 5. Een eyeopener. Goed te volgen; duidelijk.

 6. Goede uitleg. Ook goeie voorbeelden en handige informatie

 7. De basisbeginselen werden goed uitgelegd.

Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €39.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 106 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.