Jezelf voorstellen in Nederlandse Gebarentaal

Tom Uittenbogert · 18 Januari 2024
Wist jij al dat er meer dan 450.000 doven en slechthorenden zijn in Nederland? Onderling spreken zij de Nederlandse Gebarentaal. Leer jezelf voorstellen in de Nederlandse Gebarentaal in deze gratis cursus.
 • Beginner
 • 10 Lessen
 • 1 Toets
 • 30min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Maak kennis met de Nederlandse Gebarentaal.
 • Leer 35 verschillende zinnen in het NGT.
 • Stel jezelf voor in het NGT.
 • Leer flexibel en toegankelijk met instructielessen.

Krijg een gratis introductie in de Nederlandse Gebarentaal

In Nederland zijn er al veel mensen die de Nederlandse Gebarentaal spreken. Lijkt het je leuk om gratis iets te leren zeggen in deze taal? Dan is deze gratis introductie geschikt voor jou. Je leert namelijk hoe jij jezelf kan gaan voorstellen in gebarentaal. Op deze manier kan jij de volgende keer in gebarentaal een simpel gesprek hebben. Op deze manier leer je ook op een toegankelijke manier hoe gebarentaal werkt.

Waarom de Nederlandse Gebarentaal?

De Nederlandse Gebarentaal is in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Er zijn ondertussen al veel mensen die slechthorend of doof zijn. De gebarentaal is voor velen dan ook dé manier om toch een gesprek te kunnen voeren. Ook vinden veel mensen het heel leuk om deze unieke vaardigheid te leren. Nu heb jij ook de kans om dat te gaan doen en dat volledig gratis.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die meer wilt leren over de Nederlandse Gebarentaal. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, waar je vandaan komt of waar je woont. Taal is voor iedereen en communicatie is voor iedereen belangrijk. Ga daarom gratis aan de slag met deze cursus en ontdek hoe interessant het is om deze taal te leren. Jouw vrienden, familie of kennissen zullen het stuk voor stuk leuk vinden om te zien dat jij iets in gebarentaal kan zeggen.

De complete cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Deze korte introductiecursus in het NGT is de perfecte manier voor jou om kennis te maken met gebarentaal. Neem eens een kijkje en laat je overtuigen om de volledige cursus te volgen. In de cursus Nederlandse Gebarentaal ga je aan de slag met alle verschillende onderdelen van deze taal.

Ga gratis aan de slag en leer het NGT!

Over de instructeur

Tom Uittenbogert is een professionele leerkracht. Hij geeft de taallessen aan groepen sinds 1998, online taallessen sinds 2010 en verzorgt coaching aan cursisten/studenten. Lees meer - www.1-2-communicate.com

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

51 Beoordelingen

 • 5
  23
 • 4
  20
 • 3
  6
 • 2
  2
 • 1
  0
 1. Super leuk en leerzaam💪✨️

 2. Deze cursus creëert een leuke kleine basis. Wel vond ik zelf de stappen na het leren van de lexicon naar de volledige zinnen wat groot maar het vertragen van de video’s heeft mij enorm geholpen.

 3. Super leuke en leerzame cursus. Het is gemakkelijk om eigen leertempo toe te passen, ik ben er erg content mee en wil tzt zeker de volledige cursus volgen.

 4. Hoi Tom! Leuk je hier weer tegen te komen! Leuke intro cursus 🙂

 5. Als je graag wilt beginnen met het leren van de Nederlandse gebarentaal is dit een goed begin om de basis te leren.

 6. Een leuke cursus om basis vaardigheden op te doen over gebarentaal!

 7. Leuk, wel lastig, maar ga de volledige cursus wel doen!

 8. Deze cursus is fijn om aan deel te nemen als je meer wilt kennen over de gebarentaal. Ik kan mijzelf nu goed voorstellen aan slechthorende en dove mensen.

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 555 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.