Profielfoto van

Martijn

Design, Microsoft Office, Wordpress

Instructeur

50

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Martijn

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Cursussen

 • 1 Hoofdstuk

  Werken met maskers in Photoshop 2021

  4
  In deze gratis cursus van meer dan anderhalf uur leer ik je alles wat je nodig hebt om snel, efficient en op realistische wijze afbeeldingen met elkaar te combineren in Photoshop, met behulp van laagmaskers.
 • 6 Hoofdstukken

  Online cursus Word (Office 365)

  6
  Efficiënt werken met Microsoft Word -Word is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Word leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.
 • 6 Hoofdstukken

  Online cursus Excel (Office 365)

  6
  Efficiënt werken met spreadsheets.Excel is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Excel leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.
 • 6 Hoofdstukken

  Photoshop voor online marketing

  1
  In mijn vak als docent zie ik steeds meer bedrijven het Creative Cloud ecosysteem volledig adopteren. Ze werken met Creative Cloud bibliotheken, clouddocumenten, en consequente beeldtaal die online wordt beheerd. Maar hoe kun je de Creative Cloud bibliotheken efficiënt beheren en inzetten bij het maken van Social Media campagnes? Dat leer ik je in deze cursus!
 • 6 Hoofdstukken

  Online adverteren met Google Ads

  1
  Google Ads is een op het eerste gezicht ontzettend complexe tool. Het kan lastig zijn om een effectieve campagne in te richten, zoekwoorden onderzoek te doen of zelfs maar te weten waar je moet beginnen. Na het volgen van deze cursus heeft deze ontzettend flexibele en nuttige tool geen geheimen meer voor jou.
 • 12 Hoofdstukken

  Photoshop Elements 2021

  3
  Begin je net met grafisch design of ben je op zoek naar een fotobewerkingsprogramma dat vooral de essentials bevat? Adobe's Photoshop Elements gaat straight to the point met alle belangrijkste features van Photoshop. In deze megacomplete cursus leer jij Elements gebruiken als een pro – ongeacht je niveau.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.