Cursussen Over Yin Yoga

Ontdek de rust en balans met een Yin Yoga cursus. Verminder stress, vergroot flexibiliteit en kom tot rust. Start vandaag nog op Soofos!

 • Slow Yoga & Yoga Nidra

  35,95
  2
  8

  Yoga Nidra is een diepe ontspanning en meditatie. We liggen op onze rug, vaak ondersteund door kussens en bedekt door dekens. Ik noem dit je yogacocon, waarin je je even inkapselt en veilig af kunt dalen in de diepere lagen van jouw wezen.

 • Yin yoga, meditatie en restorative yoga

  35,95
  6
  27

  In deze cursus beoefenen we ruim 4 uur Yin Yoga en meditatie, en sluiten we af met een uur lang rustende Restorative houdingen. Want juist door het te beoefenen leren we het meest.

 • Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

  89,95
  0
  14

  Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.

 • Cursus Yin Yoga voor Thuis

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €20.
  12
  166

  Yin Yoga is mega populair! Dat is niet vreemd, want deze vorm van yoga zorgt voor detoxificatie van je lichaam, het stretchen van je bindweefsel, en rust en ruimte in je lichaam. Je lijf vertelt je alles, we zijn alleen wat minder goed geworden in luisteren. Met deze Yin Yoga-cursus neem ik je mee op zoektocht naar de woorden van je lijf, en leer je opnieuw luisteren.

 • Online Beginnerscursus Essentiële Yoga

  40
  6
  56

  Essentiële Yoga voor Beginners om thuis mee aan de slag te gaan. Je kunt op elk moment de oefeningen uitvoeren en rustig de Yoga oefeningen volgen.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de focus ligt op het versterken en versoepelen van het bindweefsel in ons lichaam. In tegenstelling tot andere vormen van yoga, worden de houdingen bij Yin Yoga langer aangehouden, meestal tussen de drie en vijf minuten. Dit geeft ons de tijd om diep in de houding te ontspannen en ons lichaam de kans te geven om te stretchen op een dieper niveau.

De voordelen van Yin Yoga

Het beoefenen van Yin Yoga heeft vele voordelen voor zowel ons lichaam als onze geest. Door de langere duur van de houdingen, kunnen we dieper in ons lichaam werken en spanningen en blokkades loslaten. Dit kan leiden tot een betere flexibiliteit en mobiliteit, evenals het verminderen van stress en angst.

Daarnaast kan Yin Yoga ook helpen bij het verbeteren van onze concentratie en het vergroten van ons bewustzijn. Door de langzame en meditatieve aard van de oefeningen, worden we uitgenodigd om naar binnen te keren en te luisteren naar ons lichaam. Dit kan leiden tot een dieper begrip van onszelf en een grotere connectie met ons innerlijke zelf.

Online Yin Yoga cursus

Wil je graag Yin Yoga leren en de voordelen ervaren? Dan is de Yin Yoga cursus op Soofos iets voor jou! In deze online cursus leer je verschillende Yin Yoga houdingen en technieken, en krijg je begeleiding van ervaren docenten. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, deze cursus is geschikt voor iedereen.

Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursus en vele andere cursussen gratis volgen. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met de Yin Yoga cursus en ontdek de rust en ontspanning die Yin Yoga kan brengen in je leven.

Deze instructeurs geven les over Yin Yoga

Blogs over Yin Yoga

vrouw die Yin Yoga doet

Yin Yoga – De populaire ‘nieuwe’ yogasoort

Yoga bestaat al ontzettend lang en speelt nu nog steeds bij veel mensen een belangrijke rol in de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zelfs nu ontstaan…

8 oktober 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.