• Selecties maken in Photoshop Design
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  116 CURSISTEN

  In deze korte, gratis cursus Selecties Maken in Photoshop leer jij binnen de kortste keren hoe je goede selecties maakt in het programma van Adobe. Begin meteen met leren en kijk de video’s terug wanneer het jou uitkomt!

  GRATIS!
 • Cursus Webwinkel Marketing
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  7 CURSISTEN

  In deze cursus Webwinkel Marketing leer je de essentiële ingrediënten die je minimaal nodig zult hebben om om een succesvolle webwinkel te runnen en klaar te maken voor de verkoop (indien je dit wilt).

  97 47 (incl. BTW)
 • Online Cursus Joomla van House of Training
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  15 CURSISTEN

  Volg nu de nieuwe online cursus Joomla! En leer hoe je complexe websites kunt maken, met diverse functionaliteiten als een contactformulier, fotogalerij, zoekfunctie tot het creëren van een meertalige website?

  120 (incl. BTW)
 • Online wijncursus volgen bij Soofos
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  1 CURSISTEN

  Ontdek de wondere wereld van wijn in deze online wijncursus. Samen met meester vinoloog Ian van Eck krijg jij meer kennis over wijn. Je leert over de geschiedenis van wijn, hoe je het moet proeven en over de verschillende landen.

  39 (incl. BTW)
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  11 CURSISTEN

  Leer in 10 weken hoe je met oogyoga stap voor stap minder afhankelijk wordt van je bril of lenzen en hoe je succesvol je bril of lenzen afbouwt en weer met je eigen ogen gaat zien. Heb je het meer…

  349 289 (incl. BTW)
 • Illustrator 2018 Martijn cursus volledig Soofos
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  75 CURSISTEN

  Altijd al alles willen leren over Illustrator? Of je nu aan de slag wilt met de met het ontwerpen van je eigen logo, aan de slag wilt met modeontwerp of drukwerk op wilt maken: in onze cursus Illustrator leer je…

  127 (incl. BTW)
 • 1( 1 BEOORDELINGEN )
  2 CURSISTEN

  Een uit vijf lessen bestaande cursus die u meeneemt langs alle aspecten van de cryptowereld.

  40 (incl. BTW)
 • Luminar cursus aangeboden door Soofos
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  1 CURSISTEN

  WAT IS LUMINAR 2018? Luminar 2018 is een fotobewerkingsprogramma van Skylum en dat is in de afgelopen maanden steeds populairder geworden is. Waarom zou je Luminar boven Lightroom gebruiken?: – Luminar 2018 heeft veel mogelijkheden voor fotobewerking – Adobe Lightroom…

  49 (incl. BTW)
 • Cursus AVG Privacywet
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  27 CURSISTEN

  De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG privacywet is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). In deze cursus leer je wat het voor je betekent zowel voor ondernemers als consument.

  99 49 (incl. BTW)