• 0( 0 BEOORDELINGEN )
  5 CURSISTEN

  in deze gratis SEO-cursus leer je de basisvaardigheden om je website beter vindbaar te maken. Wil je hoog in Google komen, meer succes met je website, en precies weten hoe SEO (zoekmachineoptimalisatie) werkt? Schrijf je dan in voor de gratis…

  GRATIS!
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  3 CURSISTEN

  Leer in deze training om op te staan in wie je werkelijk bent. Overwin blokkades die je ervaart en sta krachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven. Deze training is opgebouwd vanuit een positief christelijke identiteit.

  49 39 (incl. BTW)
 • 0( 0 BEOORDELINGEN )
  9 CURSISTEN

  Het unieke van deze cursus is dat jij leert van de jarenlange praktijkervaring van makelaar/taxateur Diane van Beek. Het resultaat is dat je meteen de puntjes op de i kunt zetten en slimme trucs toe kunt passen om de verkoop…

  125 (incl. BTW)
 • 0( 0 BEOORDELINGEN )
  13 CURSISTEN

  In deze cursus ga je spelenderwijs aan de slag met de ontwikkeling van je kind. Je gaat gebruik maken van  de  1-2-3 speelgoed tool.

  GRATIS!
 • 0( 0 BEOORDELINGEN )
  14 CURSISTEN

  Ben je je eigenwaarde en zelfvertrouwen verloren door narcistisch misbruik (psychische mishandeling)? Na deze cursus hou jij weer van jezelf, geniet je weer van het leven en ben je weer gelukkig!

  67 53,60 (incl. BTW)
 • 0( 0 BEOORDELINGEN )
  14 CURSISTEN

  Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze cursus stoelyoga écht iets voor jou om te ontdekken! Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je…

  127 (incl. BTW)
 • 5( 2 BEOORDELINGEN )
  23 CURSISTEN

  Patty Harpenau is je coach in deze cursus waarin je een ‘ boost’ krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf te halen en een flinke dosis levensintelligentie.

  75 (incl. BTW)
 • 0( 0 BEOORDELINGEN )
  62 CURSISTEN

  In deze online cursus leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met grafisch ontwerp in Adobe Photoshop CC 2018.

  127 89 (incl. BTW)
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  22 CURSISTEN

  Publish online is uitermate geschikt voor het zelf uitbrengen van een online magazine, interactieve brochure. Leer hoe je er eentje maakt in deze online training.

  75 52 (incl. BTW)