Profielfoto van
Instructeur

DoubleSmart University

Online Marketing & Web Development

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met DoubleSmart

Wie zijn wij? Wij zijn professionals met meer dan 10 jaar Online Marketing & Web Development ervaring en delen graag onze kennis.
Al onze curssen zijn praktijkgericht en makkelijk online in jouw eigen tempo te volgen.

Ieder verhaal heeft 2 kanten: Bureauzijde & Klantzijde Marketingbureaus en web-developmentbureaus hebben unieke inzichten en skills die bedrijven laten groeien. Zij werken graag samen met hun klanten. Het bedrijf heeft partners en specialisten nodig om hun eigen omzet en winst te vergroten. Ieder groot merk werkt samen met markentingbureaus.

Samen 2x Zo Slim Wij denken dat het slim is om te leren van beide invalshoeken. Aan welke kant jij persoonlijk werkt maakt niet uit. Het gaat altijd om succesvolle samenwerking, dus goed inlevingsvermogen is erg belangrijk! Je leert in de praktijk van elkaar. DoubleSmart werkt samen met diverse bedrijven. Variërend van grote multinaltionals zoals Somfy, tot aan kleine webshops en lokale MKB bedrijven.

DoubleSmart geeft les over deze onderwerpen

Content Marketing Gratis Cursussen Social Media Marketing

Cursussen

  • Basis Cursus Online Marketing

    Gratis
    16
    289

    In deze basiscursus Online Marketing word je in 1 uur in vogelvlucht meegenomen en weet je wat de basisprincipes van Online Marketing zijn. Door middel van onze praktische tools en meer dan 10 jaar ervaring helpen we je snel op weg.

Opleidingen

Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.