Leer ALLES van…. ZOOM!

Rudy · 20 Juli 2023
Werk effectief, duurzaam én veilig met ZOOM! ZOOM is wellicht het meest populaire programma om te videobellen. Er zitten heel veel mogelijkheden in die de meeste mensen niet kennen. Je leert ze in deze cursus!
 • 58 Lessen
 • 3u 24min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Een Meeting plannen, deelnemers uitnodigen, Meeting starten en veilighouden.
 • Het delen van vensters, programma's, WhiteBoard én gezamenlijk kunnen werken in een gedeeld venster.
 • Alle instellingen doornemen en begrijpen.
 • Tools gebruiken als Breakout Room, Waiting Room, Polls, Stemknoppen en Rapportages.

Cursus inhoud

Vouw uit

In een tijd waarin organisaties en personen steeds meer overgaan om digitaal met elkaar in contact te treden is er één aanbieder die er uitspringt: ZOOM!

Door de concurrenten verguisd, maar ZOOM bied meer! Meer gebruiksgemak, meer veiligheid, meer oor voor de klantenwensen. En meer veiligheid!

ZOOM is zeer snel te gebruiken op een simpele manier. Maar daarin schuilt ook een keerzijde. Door het verspreiden van een simpele link wordt de deur wagenwijd opengezet voor ongenode gasten, met alle gevolgen van dien…

Zoom heeft echter tal van mogelijkheden standaard ingebouwd om deze ongenode gasten buiten de deur te houden. Wij nemen graag de taak op ons om u te leren hoe je op een effectieve én veilige manier een Zoom-Meeting kan houden.

Zoomen is ook erg leuk én duurzaam. Voor zowel korte als lange meetings blijkt ZOOM een uitkomst. Maar, onwetendheid en onkunde maken dat niet iedere meeting even veilig en effectief wordt gehouden.

Na het volgen van deze cursus zal iedere meeting precies afgestemd zijn op de bedoeling ervan. Duurzaam, effectief én veilig!

En, Zoomen is leuk om te doen. Wat mij betreft, uw trainer Rudy, véél leuker dan andere software om te videobellen!

Als u de gehele training hebt doorlopen, ontvangt u het ZOOM-Certificaat. Hiermee kunt u laten zien dat u ZOOM beheerst en weet hoe u effectief én veilig een Meeting kunt organiseren!

 

Probeer het zelf: schrijf je in en ‘Leer ALLES van…. ZOOM!’

Over de instructeur

Rudy

17 Cursussen

Als Trainer train ik personen en organisaties in Productivity Tools. Dit zijn tools die er voor zorgen dat je effectiever werkt én beter gebruik maakt van deze tools. Deze tools zijn bijvoorbeeld AandachtswMasnagement, MindMappen, snellezen, verkoop-ondersteuning, Word, Excel, Access, Powerpoint, FreeMind, iMindMap e.d. En ook beter brainstormen, notuleren, speechen, presenteren, meer verkopen en sneller lezen zijn tools en vaardigheden die ik train.

Kortom, voor kennisoverdracht op diverse terreinen ben je bij mij aan het juiste adres!

Beoordelingen

4.4 Gemiddelde beoordeling

9 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Fijne, overzichtelijke cursus

 2. Een aanrader als je met Zoom wil gaan werken. Duidelijke uitleg.

 3. Ik vond het een goede cursus om alles even weer op te frissen en de verschillen van een free en pro-versie te horen. Je moet even weer weten waar je alles kunt vinden in de instellingen account of in een meeting zelf. Rudy legt dit kort en duidelijk / helder uit en neemt je mee aan de hand, en geeft adviezen. Ik vond het een prettige training door dat Rudy ook rustig alles uitlegt.

 4. Erg duidelijk rustig en helder uitleg.
  Af en toe wel wat verouderd of ander beeld waardoor je even moet zoeken.
  Ben stuk zekerder geworden.

 5. Hele heldere uitleg over het gebruik van zoom.
  Goede tips om gebruik van zoom toe te passen en om veilig te werken met zoom.
  Hoewel gebruiker van zoom, toch zeker zaken gehoord die ik niet wist.
  Aanrader !

 6. Een enthousiaste instructeur is Rudy. Hij geeft toegankelijke instructies. Je zult niet alles onthouden, maar weet in ieder geval wat er mogelijk is. Zo nodig kijk je dan de betreffende video er nog eens op na. De eintoets werkt niet. Er zijn geen vragen ingesteld, waardoor de cursus op een percentage van 98% gereed blijft hangen. Ook staat in de eindopdracht een eis die alleen met de PRO-versie kan worden gedaan (laat een deelnemer aan de vergadering zich registreren).

 7. Ondanks het feit dat ik reeds enkele weken met Zoom bezig ben, heb ik toch nog nieuwe dingen geleerd van deze cursus. Soms zijn de lessen erg kort, maar dat geeft wel het idee lekker op te schieten. Rudy is een enthousiaste instructeur!

 8. Een leuke cursus waarin de basis van Zoom duidelijk wordt uitgelegd. De geluidskwaliteit is soms een beetje wisselend waardoor je je volumeknop steeds onder handbereik moet houden. De lessen zijn wel heel erg kort, ik zou dat eerder alinea’s noemen. Hierdoor moet je vaak doorklikken naar de volgende alinea, ik vond het erg onrustig dat ik zoveel aandacht nodig had voor de bediening, maar wat de inhoud betreft vond ik de cursus zeer de moeite waard.

39Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 140 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.