Zoom Cursussen

Leer alles over online videoconferenties met een Zoom cursus op Soofos. Ontdek hoe je het maximale uit Zoom kunt halen en start vandaag nog!

  • Leer ALLES van…. ZOOM!

    39
    9
    144

    Werk effectief, duurzaam én veilig met ZOOM! ZOOM is wellicht het meest populaire programma om te videobellen. Er zitten heel veel mogelijkheden in die de meeste mensen niet kennen. Je leert ze in deze cursus!

Zoom - De ideale tool voor interactieve online cursussen

Zoom is een geweldige tool waarmee je interactieve online cursussen kunt volgen. Of je nu geïnteresseerd bent in een Zoom cursus, Zoom training of gewoon wilt leren hoe je Zoom moet gebruiken, je leert het allemaal in onze online cursussen. Met Zoom kun je eenvoudig deelnemen aan online lessen en interactie hebben met je docent en medestudenten, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Hoe je dat doet, leer je in de online cursussen over Zoom op Soofos.

Interactieve Zoom cursussen en trainingen

Met Zoom kun je deelnemen aan interactieve Zoom cursussen en trainingen. Of je nu een nieuwe vaardigheid wilt leren, je kennis wilt uitbreiden of gewoon geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp, er is altijd wel een Zoom cursus die bij je past.

Zoom handleiding voor beginners

Als je nieuw bent met Zoom en niet weet waar je moet beginnen, maak je geen zorgen! Er is een Zoom handleiding beschikbaar die je stap voor stap door het proces leidt. Deze handleiding legt uit hoe je Zoom kunt downloaden, een account kunt aanmaken en kunt deelnemen aan een Zoom online les. Het is een geweldige bron voor beginners die willen leren hoe ze Zoom kunnen gebruiken voor hun online leerervaring.

Start vandaag nog met een Zoom cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden die Zoom te bieden heeft. Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en begin met leren over Zoom!

Deze instructeurs geven les over Zoom

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.