Profielfoto van

Anita

Leefstijl, afvallen, sport, yoga, hormonen, masseren, coaching, kortom alles wat met het welzijn van de mens te maken heeft

Instructeur

5

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Anita

Al ruim 20 jaar hou ik me bezig met de gezondheid van de mens, op alle vlakken. Ik ben werkzaam als sportschoolhouder, gewichtsconsulente, sportmasseur, sportinstructeur, mental coach, leefstijlcoach en yogadocent. Elke opleiding die ik gevolgd heb is verlengend geweest voor de activiteiten die ik doe en ik combineer graag al het geleerde. Ik heb een passie voor anatomie en de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens. Ik verjipenjannek graag zodat ingewikkelde materie begrijpelijk wordt. Heel graag deel ik mijn passie met jou en hoop dat mijn cursussen je op enigerwijze zullen helpen binnen je zoektocht naar ontspanning en een gezonde leefstijl.

Cursussen

 • 11 Hoofdstukken

  Cursus Gezonde en Pijnvrije Voeten

  10
  In deze cursus leer je hoe jij voetblessures kan voorkomen, je voeten sterk kan maken en hoe jij met zelf de gezondheid van je voeten kan verbeteren.
 • 8 Hoofdstukken

  Leven Lang Sportief en Slank

  0
  Normaal eten, sporten, gezond afvallen en de rest van je leven sportief en slank zijn. Het kan zeker! Ik leer je hoe je dat kunt doen zonder een dieet.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Stress Release Exercises

  4
  Stress Release Exercises helpen je spanning in je lijf los te bewegen. De rest van je leven toegang tot stress-reducerende series. Laat je energie weer ongehinderd door je lijf stromen, los blokkades op zodat je lichaam weer vrij kan bewegen. Je ontvangt 3 complete series waarmee je meer energie krijgt, vrijer kunt zijn en stress kunt verminderen. Deze cursus helpt je lichamelijke stress los te maken en werkt ontspannend voor je hoofd en je lijf.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Yin Yoga voor Thuis

  11
  Yin Yoga is mega populair! Dat is niet vreemd, want deze vorm van yoga zorgt voor detoxificatie van je lichaam, het stretchen van je bindweefsel, en rust en ruimte in je lichaam. Je lijf vertelt je alles, we zijn alleen wat minder goed geworden in luisteren. Met deze Yin Yoga-cursus neem ik je mee op zoektocht naar de woorden van je lijf, en leer je opnieuw luisteren.
 • 5 Hoofdstukken

  Leren mediteren (zonder zweverig te zijn..)

  4
  Mediteren klinkt zo zweverig, ik weet het... Deze cursus leren mediteren is dat niet, ook jij kunt dit leren. Krijg meer rust in je hoofd en in je lijf door dagelijks even stil te staan. Deze cursus legt je alles uit over mediteren en laat je kennis maken met de verschillende vormen van meditatie. De cursus is voorzien van 4 geleide meditaties.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.