Zij maken een online cursus: ontmoet Rudy Rensink

Waar zouden we toch zijn zonder al die creatieve instructeurs die hun passie willen delen? Nergens! Daarom zetten we ze graag extra in het zonnetje. Zo leer jij je instructeur alvast beter kennen, of krijg je de motivatie om zelf een online cursus te maken. 

Maak kennis met Rudy Rensink: zelfstandig ondernemer, ervaren trainer, en een unieke combinatie van praktijkdeskundige en gepassioneerd touringcarchauffeur. 

🎓 Rudy: van touringcar tot trainingsruimte

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben zelfstandig ondernemer en al ruim 30 jaar trainer. Ik ben begonnen met trainingen in boekhoudsoftware en al snel overgestapt naar Microsoft Office. Ik ben dagelijks met kennisoverdracht bezig, zowel online via Soofos als in groepstrainingen.”

Wat is iets dat je cursisten nog niet over jou weten? 🚍

“Naast mijn drukke werkzaamheden als trainer kan ik heerlijk ontspannen als touringcarchauffeur. Dat doe ik dus nu nog steeds!”

rudy rensink

📚 Cursusaanbod

Waar gaan je cursussen over?
“Naast Microsoft Office trainingen verzorg ik breintrainingen, zoals mindmapping, snellezen en memory training. Begin 2024 introduceer ik, samen met mijn vrouw, een nieuwe training over Aandachtsmanagement.” 

Voor wie zijn jouw cursussen bedoeld? 🎯
Mijn cursussen zijn er voor iedereen die vaardiger wil worden in Microsoft Office, die makkelijker informatie wil onthouden, effectiever wil notuleren, beter wil kunnen studeren, beter wil brainstormen én voor iedereen die sneller wil leren lezen, en nog veel meer.”

Van Rudy kun je vrijwel alles leren. Hier een greep uit zijn opleidingen en cursussen:

💡 Lesgeven & inspiratie

Hoe probeer je jouw cursisten te inspireren en te motiveren? 🌟

“Doordat ik zelf enthousiast ben over de dingen die ik train, hoop ik dat mijn deelnemers ook enthousiast worden.”

Heb je een tip voor je cursisten om nog meer uit de cursussen te halen? 🚀

“Mijn grootste tip is: volg dezelfde training enkele weken later nóg een keer. Je ervaart dingen anders, je ziet andere zaken en er valt meer op z’n plek.”

🛠 Aanpak & ervaring

Wanneer merkte je dat je cursus goed begon te lopen? 💥
“De meeste cursussen die ik maak zijn van populaire producten, zoals Excel. Al snel na de introductie zag ik steeds meer mensen die de training gingen volgen, al snel gevolgd door uitsluitend positieve reviews.”

Wat vind je het leukste aan het maken en verkopen van online cursussen? 🔥

“Ik vind het heerlijk als ik de kennis die ik in mijn hoofd heb, terugzie in de aantallen cursisten én de positieve reviews.”

Waar gaat de meeste tijd en moeite in zitten? ⏰

“De grootste moeite is tijd vrijmaken om ‘ervoor te gaan zitten’. Omdat ik zoveel andere bezigheden heb, is het lastig om die tijd ervoor te nemen.”

Benieuwd naar de cursussen van Rudy? Je vindt ze allemaal hier. Wil je net als Rudy cursussen maken over jouw passies? Hier lees je hoe je instructeur kunt worden.

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Maak van jouw cursus een succes

Wil jij een echt goede online cursus maken? In onze 2 uur durende gratis cursus delen we al onze tips en tricks om jouw eigen online cursus te lanceren.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.