Waarom jij de nieuwste Adobe programma’s moet leren gebruiken

We werken hier het liefst met de allerbeste programma’s. Daarom worden we altijd vrolijk als Adobe weer met nieuwe updates komt. De tools zijn zelfs zo belangrijk, dat we ons werk waarschijnlijk zonder deze programma’s helemaal niet kunnen doen.

Welke rol spelen deze programma’s?

De applicaties van Adobe staan natuurlijk bekend voor hun plek in de grafische vormgeving. Dit is dan ook waar ze in excelleren en waar bedrijven ze het meest voor gebruiken. Voor de design, marketing en (sociale) media-afdelingen zijn ze eigenlijk onmisbaar. Bij Soofos gebruiken we ze onder andere voor sociale media, marketing en mediaontwikkeling.

Waar kan je de Adobe pakketten kopen?

De pakketten van Adobe vind je, “gek genoeg”, bij Adobe zelf. Tegenwoordig werkt het bedrijf met een abonnementsvorm en dit heet de Creative Cloud, in de volksmond ook wel CC genoemd. De verschillende varianten en prijzen van de CC vind je op de website van Adobe!

Hier vind je trouwens ook de proefperiodes voor de verschillende programma’s, maar pas op, deze proefperiodes duren helaas maar zeven dagen!

Welke Adobe programma’s moet je kunnen gebruiken?

Wij werken zelf met een combinatie van de programma’s, om zo een consistente stijl te behouden. De programma’s die wij gebruiken zijn Illustrator, InDesign en Photoshop. Illustrator gebruiken we onder andere voor logo ontwerp en illustraties. InDesign voor drukwerk en digitale media. Photoshop gebruiken we voor de rest, en is eigenlijk de belangrijkste van de drie, voor ons dan.

Ben je nog niet helemaal zeker welk CC pakket het beste bij jou past? Lees dan eens dit blogbericht over de verschillende pakketten van Adobe!

Illustrator voor logo ontwerp

Zoals eerder gezegd, gebruiken wij Illustrator vooral voor logo ontwerp en we vinden de tool daar ideaal voor. Ook voor illustraties en andere uitbeeldingen gebruiken we Adobe Illustrator. Deze tool leent zich daar uitermate goed voor!

Illustrator 2018: Online Cursus

Wil jij zelf meer leer over Adobe Illustrator? Bekijk dan eens de online cursus Illustrator!

InDesign

InDesign is onze eerste keus wanneer het gaat om drukwerk en digitale media. Zo gebruiken we het onder andere voor folders en posters. Elk bedrijf heeft ze nodig, en dus kan elk bedrijf InDesign wel gebruiken.

Leer alles over InDesign CC in deze online cursus. Up-to-date voor 2019.

In de Online Cursus InDesign CC leer jij meer over het maken van drukwerk en digitale media in het programma van Adobe.

Photoshop

Photoshop is niet alleen voor ons de belangrijkste tool. Miljoenen ontwerpers ter wereld maken gebruik van de applicatie en dat zegt veel over de kwaliteit en het vertrouwen erin. Bijna alle bedrijven maken wel op een manier gebruik van Photoshop en dat maakt je een toegevoegde waarde als je weet hoe het werkt. Photoshop is ideaal voor mensen die met beeldmateriaal in aanraking komen, zoals marketeers, communicatiespecialisten en mediaproducenten.

Photoshop Design 2018: Online Cursus

Daarom moet jij Photoshop dus ook leren gebruiken, en dat kan! De Online Cursus Photoshop CC beschikt over de meest recente Photoshop-kennis.

Ga dus aan de slag en leer werken met deze briljante tools van Adobe!

Wil je meer weten over welke Adobe tool je nodig hebt? Lees dan deze blog met uitleg over Photoshop, Illustrator en InDesign.

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

Blijf op de hoogte​

We willen je graag inspireren om nog meer uit jezelf te halen. Kom op onze e-mail lijst om op de hoogte te blijven over online leren, nieuwe cursussen en toffe acties.
Krijg de beste Learning & Development tips in jouw inbox
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.