Leuke online cursussen voor kinderen

Vicky Frissen
  | 
8 februari 2021

Dat kinderen online alles kunnen leren, hebben we de afgelopen maanden noodgedwongen wel gemerkt. Maar nu de scholen dicht zijn en ook het verenigingsleven en buitenspelen even tot een halt is geroepen, moeten er ook andere leuke activiteiten zijn waarmee kids even kunnen afschakelen. 

Er zijn genoeg online cursussen die een aanvulling vormen op het lesmateriaal van scholen, maar gelukkig is er ook genoeg online te leren dat even heel wat anders is dan biologie, wiskunde of Engels!

Enkele instructeurs van Soofos hebben speciaal cursussen ontwikkeld gericht op kinderen, waarin ze leuke en handige skills leren. Doe hier je inspiratie op!

Yoga voor kinderen

Bewegen is belangrijk op elke leeftijd. Misschien is het niet handig als de kids binnen gaan apenkooien of voetballen, maar gelukkig is er een top alternatief: yoga voor kinderen!

Op jonge leeftijd een goede houding aanleren, helpt je in je volwassen leven enorm. Met yoga kunnen kinderen toch even bewegen zonder dat er veel materiaal of ruimte nodig is. Ook leuk om samen te doen!

Yoga is niet alleen goed voor kinderen die de hele dag in een stoel zitten of op de bank hangen, maar het doet ook wonderen voor het kinderbrein. Zo stimuleert het creativiteit, concentratievermogen en geeft het je zelfvertrouwen een boost. 

Check deze cursussen:

Vlogcursus voor kinderen

We kunnen er niet meer omheen: vloggen is niet langer alleen voor de leuk in de camera kijken, het is een belangrijke vaardigheid geworden. Hoeveel bedrijven vragen hun medewerkers tegenwoordig wel niet om te vloggen voor hun marketing?

Zover zijn jouw kids misschien nog niet, maar als ze groot fan zijn van YouTube kan het wel leuk zijn om ze een vlogcursus te laten volgen. In deze workshop leren ze niet alleen leuke tips over vloggen, maar ook hoe ze in filmpjes kunnen knippen en plakken en hoe ze zich online moeten gedragen. 

Cursus verhalen schrijven voor kinderen

Schuilt er een schrijver in jouw kind? Met deze online cursus verhalen schrijven voor kinderen leert je kind hoe ze hun creativiteit en fantasie kunnen omzetten naar verhalen op papier. Wij zijn benieuwd naar hun bestsellers.

Natuurlijk kunnen kinderen van verschillende leeftijden ook gewoon andere cursussen op Soofos volgen. Ook is het leuk om samen een cursus te volgen, bijvoorbeeld Spaans of koken! Veel leerplezier!

Artikel uit de categorie:
Ontspanning

0 Reacties op "Leuke online cursussen voor kinderen"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.