Ontmoet onze online instructeurs: José Schrijver, SEO-specialist

Vicky Frissen
  | 
2 juni 2021

Bloggen, SEO, content en schrijven: José Schrijver (what’s in a name) weet er alles van. Ze woont in Den Haag, maar neemt net zo graag haar laptop mee om al reizende te werken. In Nieuw-Zeeland of Portugal behaalt ze net zo goede resultaten voor haar klanten en blogt ze erop los. Niet gek dat deze digital nomad een cursus heeft gemaakt. Wat je van José kunt leren, lees je hier!

Goed gevonden 

José creëerde de cursus SEO toen ze van haar klanten steeds dezelfde vragen kreeg. Ze wilden begrijpen wat José nou eigenlijk voor hen deed, en hoe. Gaandeweg merkte José dat ze haar klanten als het ware aan het ‘opleiden’ was tijdens die gesprekken. Tijd om het in een cursus te gieten, dus.

‘’Ik hoop ondernemers enthousiast te kunnen maken over SEO. Het is een langetermijnstrategie, maar als je eenmaal goed gevonden wordt trek je dagelijks (gratis) bezoekers naar je website. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, is het echt superleuk! Je hoeft namelijk niet aan ‘push marketing’ te doen, maar je trekt de juiste bezoekers (je ideale klant) aan.’’

Haar cursus is bedoeld voor ondernemers die geen SEO-expert willen worden, maar er wel zelf mee aan de slag willen, met simpele stappen, en/of weten wat ze kunnen uitbesteden. De cursus is ook zeer geschikt voor bloggers die meer bezoekers willen aantrekken.

Voor José gaat SEO vooral gaat om het creëren van waardevolle content voor jouw ideale klant. In haar cursus geeft ze je alle nodige kennis om er direct mee aan de slag gaan. 

Scoren met SEO

De cursus zit propvol waardevolle tips, zeker in module 3 (Zoekwoordonderzoek) en 4 (Content maken en publiceren). Daar valt volgens José de meeste winst te behalen voor website eigenaren.

De grootste uitdaging vond José de video’s opnemen en bewerken: ‘’Ik ben niet zo’n makkelijke prater.’’ Jij ook niet? We zien onszelf niet graag terug op beeld. Om je toch op weg te helpen, schreven we deze blog over presenteren op beeld.

Wil jij meer uit je website halen en heb je de mogelijkheden van SEO nog niet echt ontdekt? De hoogste tijd! Lees hier meer over de cursus Succesvol aan de slag met SEO.

Artikel uit de categorie:
Instructeurs

0 Reacties op "Ontmoet onze online instructeurs: José Schrijver, SEO-specialist"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.