Profielfoto van

Yvonne & Samantha |

Dans

Instructeur

11

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Yvonne & Samantha |

De danscursussen worden gegeven door de gecertificeerde dansdocenten Yvonne Budding-Karbodin en Samantha van Doorn. Door hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring op de dansvloer als danser én docent, weten zij op een begrijpelijke en toegankelijke manier de technieken en vaardigheden van het salsa dansen over te brengen. Met de gestructureerde en unieke lesopbouw van U Can Dance, kan iedereen leren salsa dansen. De vraag is niet: “Kan ik goed leren dansen?”, maar “Hoe graag wil ik goed leren dansen?”.
 
Yvonne

“Ik ben met dansen begonnen omdat ik toe was aan tijd voor mijzelf. Gedurende een lange tijd heb ik mezelf als prioriteit uit het oog verloren. Ik had sterk behoefte aan vrolijkheid en positiviteit. Dit vond ik terug in de latin muziek en het dansen. Dit gevoel wil ik heel graag doorgeven aan jou.” 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen, als je maar de juiste instelling hebt.
De vraag is niet: “kan ik goed leren dansen?”, maar “hoe graag wil ik goed leren dansen?”.
 
Samantha

“Ik wilde aan mijzelf bewijzen dat ik succesvol kan zijn. Dat ik er mag zijn en gezien mag worden. Via een vriendin ben ik een proefles Salsa gaan volgen en zo is het balletje gaan rollen. Ik had niet alleen lol in het dansen, maar het ging mij ook goed af. Het geeft mij het gevoel van vrijheid en verlichting.

Toen de mogelijkheid ontstond om bij de lessen te gaan assisteren, heb ik mijzelf meteen aangeboden als assistent. Als docent wil ik jou laten inzien dat jij meer kunt dan je denkt,
dit doe ik met liefde en passie. Iedereen kan dansen. Ook jij!”​

Yvonne & Samantha | geeft les over deze onderwerpen

Bachata Dansen Gezondheid Ontspanning Salsa Sport Sporten

Cursussen

 • 3 Hoofdstukken

  Bachata solo (footwork)

  0
  In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress! Voor deze cursus heb je geen danspartner nodig.
 • 4 Hoofdstukken

  Salsa dansen niveau 4

  0
  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de outside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guiro en de maracas.Salsa traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met salsa, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren salsa dansen? Dan is deze salsa cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen intermediate (sensual dance)

  0
  Heb jij al enige ervaring in de bachata en ben je toe aan een extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen intermediate leer je nieuwe figuren en gaan we dieper in op de verschillende secties in de bachata muziek.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Salsa dansen niveau 3

  0
  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de inside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de piano en de bongo.Salsa traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met salsa, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren salsa dansen? Dan is deze salsa cursus echt iets voor jou!
 • 6 Hoofdstukken

  Bachata Solo Dance (Latin dance)

  1
  In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress! Voor deze cursus heb je geen danspartner nodig.
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 4 (sensual dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 4 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guira en herhalen we de vijf belangrijkste instrumenten van de bachata.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.