De leukste cursussen die je buiten kunt uitvoeren

Waarom binnen in de boeken kruipen om wat nieuws te leren, als je met een online cursus aan de slag kant, waar je ook bent? Van je tuin tot het strand en van de hangmat tot hartje stad, we hebben vijf cursussen voor je op een rijtje gezet die je buiten kunt doen. Tablet of laptop opladen, en aan de slag!

Straatfotografie

Ligt die nieuwe camera al een tijdje stil? Neem hem mee naar buiten! Op Soofos vind je talloze cursussen omtrent fotografie en fotobewerking. Ook straatfotografie staat op het menu. In de online videocursus leer je alle technieken en krijg je leuke opdrachten om mee de straat op te gaan.

Niet zo’n stadsmens? Geen probleem, ook daar hebben we wat voor. Volg een cursus landschapsfotografie en ga heerlijk de natuur in. Een frisse neus en mooie foto’s: daar krijg je geheid energie van. 

Yoga en mediteren

Blijf je liever thuis, maar wel bezig en buiten? Volg een cursus yoga voor beginners! Rol je matje uit in de zon in de ochtend en je begint de dag vol energie en tegelijkertijd ontspanning. 

Te warm om te bewegen, maar toch je lijf en geest trainen? Met meditatie werk je aan je hersenen, en je kunt het overal uitvoeren — als je maar een rustig plekje buiten kunt vinden. Deze cursus meditatie is ideaal om in het park of aan je favoriete strand te beoefenen.

Ga op ontdekkingstocht

Leer iets nieuws over de omgeving waar je woont of je vakantie doorbrengt, maar niet vanuit een boek! Op Soofos vind je een aantal interactieve cursussen die je meenemen naar de mooiste plekjes van onder andere Utrecht, Werkhoven en de Kastelenroute in de Kromme Rijnstreek. Alles wat je nodig hebt voor een mooie tour met veel informatie, is je smartphone en een stevig paar schoenen. En je stopt onderweg bij de leukste plekken voor lekkere verfrissing, beloofd.

Artikel uit de categorie:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →