De leukste cursussen die je buiten kunt uitvoeren

Vicky Frissen
  | 
18 augustus 2020

Waarom binnen in de boeken kruipen om wat nieuws te leren, als je met een online cursus aan de slag kant, waar je ook bent? Van je tuin tot het strand en van de hangmat tot hartje stad, we hebben vijf cursussen voor je op een rijtje gezet die je buiten kunt doen. Tablet of laptop opladen, en aan de slag!

Straatfotografie

Ligt die nieuwe camera al een tijdje stil? Neem hem mee naar buiten! Op Soofos vind je talloze cursussen omtrent fotografie en fotobewerking. Ook straatfotografie staat op het menu. In de online videocursus leer je alle technieken en krijg je leuke opdrachten om mee de straat op te gaan.

Niet zo’n stadsmens? Geen probleem, ook daar hebben we wat voor. Volg een cursus landschapsfotografie en ga heerlijk de natuur in. Een frisse neus en mooie foto’s: daar krijg je geheid energie van. 

Yoga en sporten in de tuin

Blijf je liever thuis, maar wel bezig en buiten? Volg een cursus yoga voor beginners! Rol je matje uit in de zon in de ochtend en je begint de dag vol energie en tegelijkertijd ontspanning. 

Wil je wat meer energie kwijt en deze zomer werken aan je fitheid, zonder in de airco van je sportschool te staan? In de basiscursus kettlebell leer je trainen met een van de meest veelzijdige trainingsobjecten die er zijn. Neem je kettlebell mee naar het park, op straat, waar je wilt. Wel wat zwaar om in je koffer in te pakken in je koffer, dus zorg dat je genoeg kilo’s bagage bijkoopt.

Te warm om te bewegen, maar toch je lijf en geest trainen? Met meditatie werk je aan je hersenen, en je kunt het overal uitvoeren — als je maar een rustig plekje buiten kunt vinden. Deze cursus meditatie is ideaal om in het park of aan je favoriete strand te beoefenen.

Ga op ontdekkingstocht

Leer iets nieuws over de omgeving waar je woont of je vakantie doorbrengt, maar niet vanuit een boek! Op Soofos vind je een aantal interactieve cursussen die je meenemen naar de mooiste plekjes van onder andere Utrecht, Werkhoven en de Kastelenroute in de Kromme Rijnstreek. Alles wat je nodig hebt voor een mooie tour met veel informatie, is je smartphone en een stevig paar schoenen. En je stopt onderweg bij de leukste plekken voor lekkere verfrissing, beloofd.

Artikel uit de categorie:
Persoonlijke Ontwikkeling

0 Reacties op "De leukste cursussen die je buiten kunt uitvoeren"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer 7 dagen gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  © 2020 - Soofos B.V.