Voorstelrondje: Cursist en eventheld Mandy Stam

Elke dag vinden honderden cursisten hun weg naar Soofos, om iets nieuws te leren en ontdekken, om wat voor reden dan ook. Wie zijn deze leergierige mensen, wat leren ze en waarom? 

Maak kennis met Mandy – freelance event manager. Een rol van een duizendpoot, die om talloze skills vraagt. Die vindt ze bij Soofos. 

Waar is dat feestje?

Grote kans dat een van de volgende namen je bekend voorkomt: Concert at Sea, FestyLand, Emporium, Dreamfield, Pandemonium, Defqon, Decibel, en ga nog maar even door. Dat zijn de plekken waar Mandy Stam uitblinkt in wat ze doet. In verschillende rollen helpt ze deze events op rolletjes te laten lopen. “Op mijn 17e ben ik bij een festival dat volledig door vrijwilligers werd georganiseerd terecht gekomen. Zodoende heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.” 

Een breed pakket aan vaardigheden

Haar werk vraagt om allerlei skills, maar ook daarbuiten ontwikkelt Mandy zich door. ‘’In mijn werk zit ik vaak in de rol van een duizendpoot. Zodoende is het goed om ook over veel verschillende vaardigheden en kennis te beschikken. Ik wil mijn vaardigheden van het Microsoft Office pakket op te frissen en ook kennis maken met nieuwe vaardigheden als bijvoorbeeld Adobe Photoshop en Illustrator. Daarnaast ben ik gek op reizen en fotograferen en door een cursus op dit gebied te volgen ga ik nog vaker het perfecte plaatje schieten.’’ Bewijsmateriaal daarvoor, kun je vinden op Instagram (@mandystrips). 

Freelance event manager Mandy Stam leert op Soofos handige skills voor haar vakgebied én haar hobby. Tijd om kennis te maken.

Nooit te oud om te leren

Mandy is een voorstander van doorontwikkelen: “Door het volgen van cursussen wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, groeien en nieuwe dingen ontdekken. Je bent nooit te oud om te leren en hoe fijn is het als je weer een certificaat mag ontvangen en je trots kan zijn op de nieuwe skills die je hebt ontwikkeld.” Heel fijn, weten ook wij!

“Doe wat bij je past en waar je positieve energie van krijgt. Wees lief voor jezelf!”

Mandy kwam in mei bij Soofos terecht. Haar keuze voor een online cursus in plaats van offline, was gebaseerd op vrijheid. “Een online cursus geeft mij de mogelijkheid om een cursus te doen op een tijd en locatie die mij het beste past. Zo kan ik deze week 2 uur aan een cursus besteden op het strand en volgende week bijvoorbeeld 8 uur thuis op de bank.” Geen slecht vooruitzicht, Mandy!

“Soofos is laagdrempelig en daardoor heel gemakkelijk om te ervaren of iets bij je past, voor mij de perfecte flexibiliteit die ik zoek bij mijn zelfontplooiing.”

En zo is het maar net: want met Soofos Plus volg je AL onze cursussen, voor een vaste prijs per maand. Handig voor wie iedere week een andere hobby heeft, of echt zo veel mogelijk wil leren. 

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

Blijf op de hoogte​

We willen je graag inspireren om nog meer uit jezelf te halen. Kom op onze e-mail lijst om op de hoogte te blijven over online leren, nieuwe cursussen en toffe acties.
Krijg de beste Learning & Development tips in jouw inbox
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.