Online cursus Zelfheling; De stress de baas en kom in je kracht staan!

Greta · 21 Juli 2023
In deze Online cursus Zelfheling krijg je tools aangereikt om stress te verminderen waardoor je je snel weer beter voelt en weer in je kracht kunt komen te staan. We werken o.a. met de meridianen, de ademhaling en we gaan Mindful wandelen.
 • Beginner
 • 9 Lessen
 • 2u 13min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Balanceer je handmeridianen om je energie weer te laten stromen
 • Leer met de Emotionele geleidingsschaal werken voor positieve veranderingen
 • Leer je ademhaling te gebruiken om tot ontspanning te komen
 • Mindful wandelen, inclusief een geleide wandelsessie om helemaal tot rust te komen

Ga de stress te lijf met deze online cursus Zelfheling!

De huidige samenleving kan behoorlijk stressvol zijn. Zo stressvol dat je misschien wel het gevoel hebt dat je niet helemaal jezelf bent en dat je het gevoel hebt dat je wòrdt geleefd. Onbewust neem je misschien ook wel de energie over van anderen en weet je niet meer wat van jou is. Maar daar kun je wel wat aan doen en dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Ik wil je daarbij helpen!

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik ervaren dat mijn cliënten graag zelf ook iets willen doen aan hun gezondheid maar dat ze daar vaak de tools en de kennis niet voor hebben en waar moet je eigenlijk beginnen als er zo veel informatie- en cursusaanbod te vinden is en je nog niet weet wat bij je past? Dat geeft alleen maar keuzestress! Ik besloot daarop deze cursus te maken met verschilldende manieren om tot ontspanning te komen en met je eigen energie te werken.

In deze online cursus Zelfheling geef ik je tools en oefeningen om je stress de baas te worden zodat je snel weer in je kracht kunt komen te staan, en je hoeft helemaal geen uitgebreide kennis te hebben want dit is een echte doe-cursus!  Je krijgt een korte uitleg en daarna gelijk een oefening. Het gaat in deze cursus niet om de hoeveelheid kennis die je opdoet, het gaat erom dat jij jezelf leert kennen, voelen en ervaren. Het is dus een investering in je Zelf en deze cursus is geschikt voor elke leeftijd en elk niveau dus ook voor jou.

Ga de stress zelf te lijf!!

Kom weer in je kracht!!

Jij kan dat!!

In deze online cursus Zelfheling gaan we het hebben over;

 • Meridianen; De energiebanen van het lichaam. Wat kun je zelf doen om de meridianen in je handen in balans te brengen, en daarmee je energie te laten stromen? Je krijgt een uitleg over de de handmeridianen met aanvullend een oefening om zelf meteen aan de slag te gaan. 
 • De ademhaling helpt je om bij jezelf te blijven en geeft je de mogelijkheid om in ontspanning te komen. Je krijgt een oefening en uitleg over hoe je je ademhaling kunt gebruiken om snel tot ontspanning te komen
 • Kleine veranderingen kunnen grote effecten hebben op je leven. Je krijgt een uitleg over hoe deze kleine veranderingen snel effect kunnen hebben maar je krijgt ook een tool om je gemoedstoestand met kleine stappen te verbeteren naar een meer positieve gemoedstoestand. We gebruiken daarvoor de Emotionele geleidingsschaal.
 • Wandelen kost weinig energie, het is low impact. Het fijne van wandelen is dat het je juist ook energie kan geven. Het zorgt voor ontspanning en loslaten van stress waardoor je energie weer kan gaan stromen. Je leert Mindful te wandelen tijdens de bijbehorende geleide wandelsessie

Als je regelmatig deze oefeningen doet zul je merken dat je

 • meer ontspannen raakt
 • je energie meer stroomt
 • je hoofd helderder wordt
 • en dat je zelfvertrouwen ook nog eens een boost krijgt omdat je het ZELF hebt gedaan.
 • en daarbij; als je ontspannen bent krijgt je lichaam de ruimte om zichzelf te helen.

Simpele oefeningen en tools, heel doeltreffend!

Dus, ben jij klaar om tot ontspanning te komen, om jezelf te helen en in je kracht te komen staan?

Schrijf je dan nu in voor deze cursus

Je kunt meteen aan de slag!

Over de instructeur

Greta

2 Cursussen

Als Natuurgeneeskundig Therapeut en Coach is het mijn doel om mensen te helpen zich te ontwikkelen en weer in hun eigen kracht te komen. Om hen te leren dat ze zichzelf kunnen helpen. Daar zijn veel tools voor en een aantal van die tools deel ik via deze online cursussen. In mijn ogen zijn we allemaal uniek en ieder heeft zijn eigen speciale kwaliteiten die andermans kwaliteiten weer kunnen aanvullen, dus we zijn allemaal bijzonder. Ik voel me dan ook enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Mijn grootste hobby is; Ontdekken hoe het leven in elkaar zit, het leven doorgronden a.h.w. Ik zie mezelf dan ook als een Levens-ontdekker. Hoe prachtig is het als je ineens iets begrijpt en daardoor oplossingen gaat zien die eerst buiten je bereik leken te liggen. Dat zijn voor mij de cadeautjes van het Universum. Omdat ik daar zo van geniet, geef ik dat graag door. Ik doe dit oa. via mijn website;

www.innerbelief.nl  , via mijn meditaties en Vlogs op Youtube

Naast mijn praktijk ben ik ook beeldend kunstenaar www.innerbelief.nl , maak ik graag digital Art www.gretalipman.werkaandemuur.nl .

Waar ik ook veel van geniet is schrijven, edelstenen, mijn dromen beschrijven, fotograferen en genieten van de natuur. Ik heb diverse opleidingen gevolgd voor Persoonlijke ontwikkeling, Energetisch werk, Malva Therapeut, Coaching, Reiki, Seichem, Rigpa Energetic Healing, Law of Attraction, Mindfullness, Fonoforese en nog veel meer.  Daarnaast geef ik ook cursussen in Reiki en Seichem maar niet via Soofos, zie mijn website als je daar interesse in hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven precies goed is zoals het is, je moet het alleen durven waarderen, ondanks de uitdagingen. Alles wat op je pad komt heeft je iets te vertellen. En het is aan jou om daar de mooie dingen in te ontdekken.

39Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 8 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.