Onbeperkt cursussen volgen met het hele team

Proefperiode stopt automatisch

Uniek op SoofosOriginele lessen van echte experts
Jouw team krijgt toegang tot alle cursussen op Soofos. Allemaal zorgvuldig samengesteld en gemaakt door gepassioneerde experts.
Neem contact op
Uniek op SoofosGericht op Nederland
De cursussen op Soofos zijn gemaakt voor de Nederlandse markt. Ze zijn niet alleen Nederlands gesproken, maar de inhoud is ontwikkeld voor onze unieke markt.
Neem contact op
Uniek op SoofosCursussen van kwaliteit
Ons platform bestaat al sinds 2015. Wij weten wat een online cursus goed maakt. Alle cursussen worden door ons gecontroleerd en zijn van hoge kwaliteit.
Neem contact op
Vorige slide
Volgende slide

Grenzeloos groeien als team of organisatie: voor iedereen, maar wel ieder op z’n eigen tempo. Word individueel én samen sterker door online te leren. Krijg direct toegang tot al onze cursussen, vanaf slechts €99 per persoon per jaar.

De groei van jouw team begint op Soofos 🚀

Ontdek de voordelen van online leren

Iedereen heeft zijn eigen piekmomenten, en ieder team heeft momenten dat leren niet uitkomt. Geef je team de flexibiliteit om hier zelf op in te spelen. 

Online leren is enorm efficient. Naast dat het voordeliger is dan leren op locatie, scheelt het ook veel tijd, reisbewegingen en planning. 

Help jouw medewerkers om verder te groeien. Op persoonlijk vlak, op zakelijk vlak en binnen de organisatie. Met een breed aanbod aan nuttige én leuke cursussen is Soofos het extraatje waar jouw medewerker op zit te wachten!

Stimuleer groei en ontwikkeling

Geef jouw medewerkers de mogelijkheid om het maximale uit zichzelf te halen zodat ze optimaal presteren binnen de organisatie.

Werk aan belangrijke persoonlijke vaardigheden, verbeter werknemersgeluk en stimuleer innovatie.  

De nieuwste tools en technieken komen snel aan bod in de cursussen van Soofos. Zo is jouw team altijd up to date met de nieuwste ontwikkelingen.

Er is áltijd meer te leren

Het hele team krijgt direct toegang tot ál onze online cursussen. Met meer dan 500 Nederlandstalige cursussen is het de grootste online cursussen bibliotheek van Nederland.

Naast honderden zakelijke cursussen krijgt jouw team ook toegang tot gezondheids, -hobby en welzijns cursussen. Wij geloven er in dat het geluk van jouw team in meer zit dan zakelijke vaardigheden. 

Onze experts maken regelmatig nieuwe cursussen over de meest relevante onderwerpen. Met een abonnement krijgt iedereen in jouw team óók automatisch toegang tot al onze nieuwe cursussen. 

Benieuwd welke cursussen in Soofos Teams zitten? Download de cursuslijst
video lessen
0 +
online cursussen
0 +

Ontworpen voor de groei 🌱

Team

Met het hele team toegang tot ál onze cursussen.

vanaf €99 per teamlid per jaar

/

vanaf 3 personen

Organisatie

Onbeperkt leren met de hele organisatie

vanaf €5.000 per jaar
Eerst alles rustig uitproberen? Probeer Soofos Teams 14 dagen →

Organisaties die al met ons leren 🧑‍💼

Al onze medewerkers mogen gebruik maken van het online abonnement van Soofos. Er worden heel veel leuke cursussen gedaan en de mensen zijn erg enthousiast. Het is een leuk extraatje om aan te bieden. Er zit echt van alles en nog wat tussen de cursussen. Ook voor mij als beheerder van de omgeving is het prettig werken met de mensen van Soofos. Leuk contact, snelle reacties, altijd behulpzaam en duidelijk. Wij zijn erg tevreden!

daphne blom elektro techniek
Daphne
Blom Elektrotechniek
Meer ervaringen lezen van onze cursisten? Bekijk hier wat ze van ons vinden →

Veelgestelde vragen

Het is op elk moment mogelijk om het aantal plekken in jouw team te verhogen. Je betaalt dan direct de extra kosten. Tussentijds verlagen is niet mogelijk. Wel kun je plekken in het team overdragen aan andere personen of medewerkers in jouw organisatie. 

Je hebt inzicht in welke cursussen jouw leden volgen en hoe ver ze zijn in de cursussen. Je ziet dit in een handig overzicht binnen jouw account.

Iedereen mag gebruik maken van Soofos teams. Ook als familie, vriendengroep of vereniging kun je Soofos teams inzetten. Er is één beheerder die een account aanmaakt en de betaling voldoet. De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Je kunt al je eigen team starten vanaf 3 personen. Het maximum aantal plaatsen dat je direct kunt afsluiten via de website is gelimiteerd op 40 plaatsen. Voor meer dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Je krijgt toegang tot álle cursussen van Soofos. Van Photoshop tot mindfulness, online marketing tot gitaar spelen – jij en jouw team mogen alles volgen. Je krijgt ook automatisch toegang tot alle nieuwe cursussen die beschikbaar komen.

Op zoek naar een overzicht van alle cursussen? Download de cursuslijst hier

Het is mogelijk om te betalen op factuur. Je krijgt dan toegang tot de cursussen zodra wij de betaling ontvangen en verwerkt hebben. 

Wil je direct starten? Als je via de site direct afrekent krijg je gelijk toegang tot jouw omgeving en kunnen jullie starten met het volgen van cursussen.

De prijzen zijn exclusief 21% btw. Inclusief btw zit de vanaf prijs op €119,79 per gebruiker.

Je kunt uiteraard ook losse cursussen en opleidingen kopen.

Wil je dit op grotere schaal inkopen? Neem dan even contact met ons op. Vermeld daarin om welke cursus / opleidingen het gaat (de URL), evenals het gewenste aantal.

Bij het aanschaffen van losse cursussen en opleidingen is het niet mogelijk om de voortgang van je gebruikers bij te houden.

Ja! We hebben een maandelijkse nieuwsbrief waarin we alles delen op het gebied van Learning & Development in de zakelijke sfeer. 

Wil je up to date blijven? Schrijf je dan hier in voor deze nieuwsbrief.

Krijg onbeperkt toegang met jouw hele team tot de beste online cursussen van Nederland. 

Proefperiode stopt automatisch

Haal alles uit jouw team

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Hoe kunnen we je helpen?

📘 Download onze uitgebreide cursuslijst

Download onze uitgebreide cursuslijst

🙋 Zijn al je vragen beantwoord?

Zijn al je vragen beantwoord?

We helpen je graag persoonlijk verder

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.