Gratis Minicursus Astrologie

Lea Manders · 9 november 2021
In deze introductiecursus ga ik met je op weg de kosmos in. Je leert over de sterrenbeelden en over de betekenis van de ascendant, planeten en huizen. Je zult zien dat een persoonlijke horoscoop een 'hemelkaart' is van een driedimensionale werkelijkheid. Van datgene wat aan de hemel zichtbaar was op het moment en de plek van jouw geboorte.
 • 8 Lessen
 • 44min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Eerste kennismaking met astrologie en de achtergronden en de docente.
 • Begrijpen wat astrologie voor je kan betekenen.
 • Kennis maken met de horoscooptekening.
 • Een overzicht van de vele technieken en toepassingen in de astrologie.

Kaartjes astrologie

In deze introductiecursus ga ik met je op weg de kosmos in. Je leert over de sterrenbeelden en over de betekenis van de ascendant, planeten en huizen. Je zult zien dat een persoonlijke horoscoop een ‘hemelkaart’ is van een driedimensionale werkelijkheid. Van datgene wat aan de hemel zichtbaar was op het moment en de plek van jouw geboorte.

Ik gebruik de horoscoop van Koningin Maxima als voorbeeldhoroscoop. Dat ga ik ook daarna in de basiscursus doen. Zo kan ze geen geheimen meer voor ons verbergen :-). Het is handig als je de horoscoop uitprint, ook om aantekeningen op te maken.

Maar natuurlijk ga je later ook aan de slag met jouw eigen horoscopen tijdens de basiscursus. Waar daar is het om te doen: jezelf en anderen beter te leren kennen.

Je vindt bovenin deze tekst een link om kaartjes te downloaden.

 • 12 voor de sterrenbeelden
 • 12 voor de huizen ofwel astrologische velden
 • 16 voor de hemellichamen en andere interessante punten

Print de set twee keer uit. Een keer om ze bij elkaar te houden voor het overzicht en de andere set om op te knippen in kaartjes.

 

Over deze gratis minicursus Astrologie

Astrologie is weer helemaal hip! De bekende astrologe Lea Manders neemt je mee in deze mini-cursus en laat je zien waar astrologie over gaat en wat je allemaal moet weten om een persoonlijke horoscoop te leren interpreteren. Na deze introductie kan je aan de slag met de basiscursus van 10 lessen! Belangrijk: zorg voor jouw exacte geboortetijd (op te vragen bij burgerlijke stand geboorteplaats of uit babyboek of dergelijke) voordat je aan de basiscursus gaat beginnen.

In deze minicursus ga ik met je op weg de kosmos in. Wat leer je?

 • Wat is de betekenis van jouw sterrenbeeld?
 • Wat vertelt jouw ascendant over jou?
 • Wat is de werking van planeten en huizen?
 • Je zult zien dat een persoonlijke horoscoop een ‘hemelkaart’ is van een driedimensionale werkelijkheid: datgene wat aan de hemel zichtbaar was op het moment en de plek van jouw geboorte.

Ik gebruik de horoscoop van Koningin Maxima als voorbeeldhoroscoop. Dat ga ik ook daarna in de basiscursus doen. Zo kan ze geen geheimen meer voor ons verbergen 🙂

Je begrijpt al iets meer van jouw eigen horoscoop, zodat jij jezelf en anderen beter leert kennen. Bij deze cursus krijg je gratis de astrologische kaartjes. Daardoor zie je direct hoe veelomvattend astrologie is en dat je hele leven in jouw horoscoop te vinden is. Deze kaartjes zijn bedoel d om uit te printen. Twee keer printen is het meest handig.

Als astrologie je echt gaat ‘pakken’ dan kan ik je de aanschaf van mijn boek adviseren: Wat onthult jouw horoscoop. Dat kan via mijn site https://www.leamanders.nl/webshop of via de boekhandel.

Ik beloof je dat je verbaasd zal zijn over de veelomvattendheid van astrologie, zelfs al kan ik je nog maar een heel klein deel laten zien! Doe mee! Het is gratis! En daarna kan je eventueel verder met de cursus ‘Wat onthult jouw horoscoop’ van 10 lessen.

De inhoud van deze drie lessen:

Les 1: Hoe is astrologie ontdekt?
Les 2: Horoscooprubrieken, programma’s en astrologen
Les 3: Eerste introductie in het lezen van een horoscooptekening

 

Veel leerplezier!

Over de instructeur

Lea Manders

2 Cursussen

"Lea heeft mijn geboortehoroscoop geanalyseerd. Ik heb werkelijk anderhalf uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten, er was geen woord…nee geen letter die de waarheid niet sprak. Je kent het misschien wel…je wordt bevestigd in wat je al lang voelde aankomen maar je spreekt er nog met niemand over, zelfs jijzelf durft het nog niet echt te benoemen… Of het nu om privé of werk gaat, over je jeugd, het heden of de toekomst…je bent in shock and awe en vraagt je af: hoe weet Lea dit allemaal, hoe kan dit?" Deze tekst  schreef een van mijn cliënten over  haar ervaring tijdens een astrologisch consult. En ja, dit beschrijft wat heel veel mensen zo beleven tijdens en na het consult. Astrologie heeft mijn leven veranderd, toen ik met de SERIEUZE astrologie in aanraking kwam. Dat was al op jonge leeftijd, met 17 jaar. Ik heb nog mogen rijpen tot de leeftijd van 30 jaar, toen ik in 1986 mijn professionele praktijk opende. En inmiddels heb ik - bijna 35 jaar verder - duizenden prachtige consulten, veel mooie cursussen, lezingen en workshops kunnen geven. Naast mijn werk als astrologe ben ik sinds 1998 ook gemeenteraadslid voor een lokale politieke partij in Arnhem. Heerlijk om zowel met het diepe innerlijk als met bestuurlijke processen aan de slag te zijn, met 'beide poten in de klei'. Mijn uitgangspunt in mijn werk met mensen is 'maak goud van lood' ofwel: door jezelf te kennen, doorgronden  en aanvaarden ben je in staat de (soms nare) gebeurtenissen in het leven om te vormen naar positieve resultaten en groei. Om mijn cliënten steeds breder te kunnen ondersteunen heb ik meerdere 'instrumenten' leren hanteren. Ik werk tevens met de astrologische Symbolonkaarten, om via beelden zichtbaar te maken wat onderbewust gaande is. Mijn intuïtie zet ik in om exacter aan te voelen wat nu gaande is. En als Internationaal Register Hypnotherapeut help ik mijn cliënten 'ongewenste programmaatjes vanuit het onderbewuste' aan te pakken en los te laten. Ik ben moeder van 3 volwassen zonen. Ik ben een Kreeft (1956) met Ascendant Weegschaal.

Ratings and Reviews

4.2 Gemiddelde beoordeling

27 Beoordelingen

 • 5
  11
 • 4
  11
 • 3
  4
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Leuke introductie. Wel jammer dat alles wordt voorgelezen.

 2. Super! Heel duidelijk uitgelegd, was leuk om te doen

 3. Goede,duidelijke en interessante korte cursus.

 4. leuke cursus en inspireerd mij zeker om me er meer in te gaan verdiepen

 5. Duidelijke uitleg van cursus en goed te begrijpen. En erg interessant om de vervolg cursus te gaan volgen. Ik ga die zeker doen en erg leerzaam.

 6. Leuke basis uitleg van de astrologie. Tevens ook erg duidelijk.

Gratis Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 366 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →