• Leer hoe je eenvoudig, snel en accuraat selecties maakt in Photoshop en zo gemakkelijk afbeeldingen kunt isoleren uit hun achtergrond
  5( 1 BEOORDELINGEN )
  46 CURSISTEN

  In deze korte gratis online cursus maak je kennis met een van de basis onderdelen van Photoshop, namelijk het maken van snelle en accurate selecties.

  Gratis!
 • Logo van social media club amsterdam live evenementen waar sprekers meer inzichten geven in het gebruik van social media
  5( 2 BEOORDELINGEN )
  38 CURSISTEN

  SMC Amsterdam organiseert om de maand een event in Amsterdam om haar leden verdieping en inspiratie te bieden over social business en online communicatie in de breedste zin van het woord. Deze events vinden plaats op de derde woensdag van…

  Gratis!
 • Vrouw die lekkerder in haar vel zit en blij is
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  35 CURSISTEN

  Wil je ook lekkerder in je vel zitten, de chaos in je hoofd stoppen en geen negatieve gedachten meer? Zet vandaag de eerste stap met deze gratis online stoppen met piekeren toolkit.

  Gratis!
 • Interface en logo van interactieve pdf
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  27 CURSISTEN

  In deze gratis online cursus Interactieve PDF leer je alles over het toevoegen van animatie en interactiviteit aan je InDesign documenten.

  Gratis!
 • geef-jezelf-een-boost-soofos-Mariska
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  25 CURSISTEN

  Train jezelf met de nieuwste psychologische technieken, zodat je obstakels makkelijker kunt overwinnen en meer gaat doen wat je écht belangrijk vindt. Voor een fijner, waardevoller en gezonder leven.

  Gratis!
 • Leer handige online marketing tips in deze gratis online mini cursus effectieve online marketing
  3( 3 BEOORDELINGEN )
  25 CURSISTEN

  Mini cursus: effectieve online marketing voor mensen met weinig tijd.

  Gratis!
 • Twee fitte mensen die gezond leven
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  23 CURSISTEN

  Iedereen die gezonder wil leven en ook zijn/haar kinderen gezonder wil opvoeden. Coaches, psychologen, diëtisten, huisartsen, HR managers, pedagogen of in het algemeen professioneels die zich bezig houden met gezondheid. Zij kunnen naast het opdoen van de kennis dit via…

  29,00 (incl. BTW)
 • Man die een vrouw versiert
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  22 CURSISTEN

  Tijdelijk kun je op Soofos deze basis-toolkit Vrouwen Versieren gratis volgen! De Vrouwen Versier Basis-toolkit is het ideale startpunt als jij je succes met vrouwen wilt vergroten.

  15,00 Gratis!
 • Gratis sollicitatie training.
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  16 CURSISTEN

  In deze gratis sollicitatie training leer je in vier video lessen een aantal nuttige tips die je helpen in de zoektocht naar de perfecte baan voor jou.

  Gratis!